עזרה בבקשה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

מה עושים אם אחרי הגילוח נהיים פצעים אדומים וכואבים? :( איך אפשר להקל על הסבל ולעזור להם להחלים?
9 תגובות
עמוד 1
  • אולי אלוורה?
    אני לא בטוחה.

• הי ,

תנסי קרם אלוורה טבעי
    בשום אופן לא קרמים ריחניים או שמנים ריחניים
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • מגלחים רק על נקי, ואחרי הגילוח שמים קרם, או קרם מחטא (זה מה שיש באפטרשייבים נכון? )
    ככל שבמקום הזה יותר מזיעים והוא יותר מתלכלך מעצמו ולא מאוורר אז יש יותר סיכוי שהפצעונים האלה יצאו.
  • יש תרסיס טבעי שנקרא: אלופירסט
    שמאוד עוזר

גם אחרי הלידה לקחתי אותו בשביל התפרים
    והאחות אמרה שזה עוזר בהמון דברים

• לא יודעת אם יש משהו שעוזר...
    לי תמיד יוצאים פצעים אדומים אחרי גילוח של המפשעה.. (בקו בקיני) קודם כל אני משתמשת בספירט
    (אלכוהול) לחיטוי, דבר שני למדתי לא לגלח את המקום.. אם יש לי זמן וזה לא אס.או.אס כמו ללכת לים עכשו ומיד אני משתמשת בפינצטה (למזלי זה לא כ"כ הרבה שערות אז זה לא לוקח כ"כ הרבה זמן) וככה לא יוצאים פצעים ... מקווה שעזרתי
  • אם זה ממשיך את צריכה לבדוק אם לא נהיה זיהום

כי יש לי את זה מחודש חמישי להריון ואז הלכתי לרופא וקיבלתי אוגמנטין

תרגישי טוב
  • כל משחה מרגיעה

• אלוורה
  • אחרי שאת מגלחת, האזור מגרד לך?

אני גיליתי שאם ממש מתאפקים ולא מגרדים, כמות הפצעים מצטמצמת משמעותית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה