איך אני עצבנית על בעלי! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל פעם אותו סיפור
12 תגובות
עמוד 1
  • וואי מאמי אני ממש מבינה אותך..
  • לדעתי, את צריכה להעמיד אותו על מקומו אחרת יהיה לך קשה עוד יותר בהמשך. אימך צודקת ב-100% זה דברים של הרגל כי לא מעירים ומפחדים שלא יתעצבן ואילו התוצאות.
    אז מה שיתעצבן פעם פעמיים אח"כ יבין . הבחירה להתחתן הייתה גם שלו וזה כולל את כל החבילה . הפנאי זה עם הילדה והאישה ברור שגם זמן לעצמו אבל לפי מה שאני מבינה, אתן לא בסדר העדיפיות הראשון שלו וזה צריך להשתנות.
    אני הבנתי שככל שאנו קשוחות עם הגברים שלנו הם מעריכים אותנו יותר וככל שאנו חלשות הן קולטים את זה ומתנהגים בהתאם (כל ההצגות למינהן-"מתעצבנים").
    הדברים שנאמרו קשים אבל מקושי צומחים ולומדים.
  • לך אני שולחת מלא

• בנות תודה אתן מקסימות

• לא כל כך נעים לי להעיד על עצמי, אבל אני אישה יחסית קשה

• אני לא נוהגת לייעץ בענייני זוגיות של אחרים.
    אז קבלי מליון

• אני לא יודעת מה טיב היחסים ביניכם אבל נראה לי שהגיע הזמן שתעמידי אותו במקום ותחנכי אותו קצת.
    פשוט תפסיקי לרדוף אחריו ולהתחנן אליו- אולי זה עוד יותר גורם לו לנסות לברוח.
    תנסי כשהוא בא בערב- לא לבקש ממנו כלום, לא תעזור, לא בוא נצא לא כלום...נכון שזה קשה והכל יפול עלייך לתקופה מסויימת (שזה גם ככה קורה עכשיו).
    אם הוא יוצא וחוזר רק בסביבות תשע-עשר פשוט תלכי לישון- אל תחכי לו!
    תראי לו שלמטבע יש 2 צדדים וזו לא חוכמה לא להתייחס כל היום ולא לבלות זמן ביחד אבל בלילה להיכנס למיטה ופתאום פה כן לחשוב על זוגיות.
    אם הוא "מבקש ממך רשות" ללכת למקומות תגידי לו תעשה מה שבא לך- תהיי אפילו אדישה אליו עד שהוא יבין שכל עוד הוא מתנהג ככה גם את יכולה להתנהג מגעיל.
    וכל הדברים שהוא רוצה שתעשי בשבילו- יחס גורר יחס!!!!!
    שיעשה לבד!
    [email protected]
  • ממש לא נשמע לי ראוי ומתאים
    תדברי איתו שיחה רצינית ותסבירי לו שככה אי אפשר להמשך
    מזה לדוג? מזה לעשן גת? שיתבגר יש לו ילדה, יש לו משפחה!!

• תני לו ניעור.
    וקבלי המון
  • ב"ה

וואו גברים זה עם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מה זה?!?!? לך מגיע מלא חיזוקים וחיבוקים

• תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה