סקר : קורס הכנה ללידה שווה או חרטה ? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חושבת שזה יותר לבעל. לא עשינו, והאמת הפעם אני חושבת לעשות בשביל הבעלול. כי בלידה של אמילי (של אוריקי היתה קיסרי חירום) הוא לא ממש ידע מה לעשות ואיך לנסות לעזור לי. רק ישב לידי וכשלא היה לי ציר צחקנו
אנחנו עשינו קורס של יום אחד באסף הרופא.. היה חביב, אבל אני לא יכולה להגיד שחידשו לנו הרבה.. בגלל שאני כל הזמן הייתי קוראת באינטרנט ואז חופרת לבעלי, אז גם לו זה לא חידש
לדעתי שווה.. הלכתי עם בעלי ולמדתי כל מיני דברים ממש מעניינים שלא רק קשורים להריון אלא מעבר .. ממליצה!
אני בעד קורס זה נתן לי ולבעלי פרספקטיבה והמון ידע על מה קורה בבית החולים היינו בקורס פרטי ולכן גם זו שהעבירה נתנה המון מידע על כל בית חולים באזורנו בסופו של דבר עשיתי קיסרי אלקטיבי אבל יצאתי עם המון ידע שווה...
אז בעיני זה דווקא היה מיותר... כי מלמדים איך לנשום וכל מיני שיטות להקלה על כאבי צירים, והאמת שכ"כ כואב לך ברגע האמת שגם ככה את לא זוכרת כלום וצורחת שאת רוצה רק אפידורל... אבל, הם כן נותנים ידע לגבי ההריון, למה לצפות במהלך הלידה.. אבל אני יודעת שיש כאלו שיותר מרגיע אותן דווקא לא לדעת בדיוק את התהליך... יצאתי באמצע השיעור השני ולא חזרתי... לא בנויה לכל השיתופיישן החברתי שהולך שם.. בגדול זה נחמד, אבל לא יותר מזה..
גם בעיני מיותר....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
אני נהניתי מאד וממליצה ללכת. הסיור תרם לי מאד ופחות הלחיץ אותי...