היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יצא פס חלש חלש נוסף??? אבל יש אותו הוא קיים!!!! אני יודעת שפס הוא פס אבל מפחדת כל כך שזוהי בדיקת שווא בנות אני צריכה אתכם יותר מתמיד !!!! מה אני עושה??? נחכה למחר מחרתיים??? לעוד בדיקה ביתית? או דם ? בנות פליזזז אני מתחרפנת!!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
28 תגובות
עמוד 1
ידעתי שיהיו בשורות טובות רעות, פס זה פס! את בהריון מתוקה! מזל טוב, תתקשרי לקופ"ח שלך ובקשי הפנייה לבדיקות דם. אין צורך בעוד בדיקה ביתית, חכי לראשון שני לעשות אותה! מאחלת לך בטא מדהימה והמשך הריון מדהים ובידים מלאות
ושוב נסי להגיד את זה שוב.... את בהריון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
איזה יופי רעותי ,פס זה פס
יואווווווווווווווווווווו איזה בשורה על הבוקררררררררררררר מזלללללללל טובבבבבבבבבבבבב איזה שמחה אני את לא מבינה רעות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בשעה טובהההההההההההההההההה!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!!!!!!!!! את בהיריון!!! אושר גדול... תפעלי כמו שהבנות אמרו- בדיקת דם.
תפזרי עלי אבקההההההההה איזה כיייף על כולנו לא רק עלייייייי
בנות מקסימות אני כל כך נרגשת!!! וגם מאוד מפוחדת פתאום..יום ראשון אעשה בדיקת דם ונראה מה עיניינים.. וכמובן שאני מצפה לעוד בשורות כאלו החודש אז בנות מפזרת אבקה בכמויות מאחלת לכולכן הריון קל תקין בריא !!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
יאללה בנות החודש רק בשורות טובות מי הבאה בתור?!?????????!!!!?
אניייי וכולנוו אמן
רעותתתתת איזה בשורות משמחות בבוקר!!!!! עשית לי צמרמורתתתתתת.....אין צורך להתחרפן הרי פס זה פס!!! תמתיני עד יום ראשון ותעשי בדיקת דם הכי בטוח מאחלת לך הריון תקין משעמם ועגול :-))))
מירי
אני עוד לא מהקלת רעותיייי איך אני שמחה בשבילך את לא מבינה בכלל!!!
יאוו רעותי איזה כייף!! בשעה טובה!!!!!
תעשי בדיקת דם : )
משמ מתרגשת בשבילך!!!!!!!!!
גם אני...רוצה
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
כולנו רוצווות
איזה כיף!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תדביקי אותנו :)
רק נשאר לקוות ולהתפלל שהכל יהיה תקין בעה!!! בנות מקסימות הנה עובדה שזה קורה אל תתיאשו כולכן תצליחו..
הדבר היחיד שעשיתי החודש זה לאכןל הרבה סלק מלאאא סלק כי שמעתי שזה עוזר מאוד לעבות ולהזין את הרירית..מה יש לכם להפסיד יאלה תטכלו כל יום כמה שאתן יכולות..
רעותיי בואי לפייסוש
אההההההההההההההההההההההההה אני בשוקקקקקקקקקקק איזה כיףףףףףףףףףףףףףף
רעותייייייי בשעה טובה!!!
כל מה את צריכה לדעת, שאלות בדיקות וכו' דברי איתי אני גם בפייס'!
ואייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מזל טוב רעות מאמי אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשורות טובות איזה סוף שבוע :)))))))))) איזה כייף לשמוע
א. שום סלק - אמונה ואופטימיות!!!
ב. כימי??? חס וחלילה חמסה חמסה 555
ג. אל תעשי עוד ביתית, פס זה פס וחבל על הכסף שלך לקבוע תור לרופא נשים אפילו אם יהיה לעוד שבועיים זה טוב גם ככה אי אפשר לבדוק דופק עד שבוע 6-7 בערך בדיקות דם דחופיייי
רעות !!!!!! איזה כיף לשמוע בשורות משמחות בפורום ! עשית לי את הסופ״ש אני כ״כ שמחה בשבילך ומאחלת הריון כיפי , תקין וקל . בנות בקרוב אצל כולנו איזה כיף
קורין
רעותתתתתתתתתתתתתתת11 יווווווווווווווווווווו תקשיבייי אני כולי צמרמורת!!! ברוך ה'!!!!!!!!!!!! שיהיה לך הריון קל ותקין ועגול ומהממם!! תמשיכי לעדכן אותנו!!!!!! תברכי את כולנו בפורום ההזזה..:) ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
פס זה פ!!!!! תעשי פווווווו לבנות איזה אושר
איזה אושרררררררררררר בשעה טובה מתוקה!!! הריון תקין ועגלגל!!!
וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיףף! שימשיכו רק בשורות טובות!!!!
אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי הגעתי קראתי הודעות ואיזה כייף לראות שיש בנות שזה החודש שלהן אז הרבה מזל טוב להריונית שלנו אוהבת את מה שקראתי ומאחלת הריון עגול תקין ומשעמם
רעותתתת רק עכשיו ראיתי.. יאאא איזה כיף!! מזל טוב מאמייי איזה התרגשות.. בע"ה רק שימשיך תקין ועיגול ומשעמם..
רעותתתת רק עכשיו ראיתי.. יאאא איזה כיף!! מזל טוב מאמייי איזה התרגשות.. בע"ה רק שימשיך תקין ועיגול ומשעמם..