היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן, אני לקראת טיפול שאיבה שני.. הפעם, כשעשיתי אולטרסאונד ביום השני של המחזור, עדיין לא היו זקיקים ועובי הרירית היה 4 מ"מ. בפעם הקודמת כשעשיתי אולטרסאונד בתחילת הטיפול עובי הרירית היה 10 מ"מ.
מדוע יש הבדל כזה בעובי הרירית 4 ממ אל מול 10 ממ בתחילת הטיפול? האם זה בסדר?
5 תגובות
עמוד 1
איזה פרוטוקול עשית ארוך או קצר?
מאמי עובי רירית זה דבר משתנה ולא קבוע, אם היא לא תתעבה לפחות ל8 מ״מ אז יביאו לך כדורים לעיבוי לשם השוואה אני התחלתי טיפול עם רירית 6 עכשיו היא כבר 12 בדכ אחרי המחזור הרירית דקה ומתעבה עם הטיפול. בהצלחה !!! ובשורות טובות
זה הגיוני לגמרי כי עשית את הבדיקה ביום השני למחזור.. הרי הרירית שלנו זה "המחזור " שלנו.. ברגע שאין קליטת הריון עובי הרירית יורד כי יש מחזור .. עד הביוץ הרירית מבשילה את עצמה ומתחילה לטפס.. אל דאגה יפתי הנתון הזה נורמלי לגמרי ליום השני למחזור.. בהצלחה
תודה רבה רבה לכל המרגיעות! :)
רעיה- זה קצר.
אני חושבת גם כמו זוהר הרירית תתעבה בע"ה זה רק בגלל שהיא יורדת במחזור ובונה את עצמה מחדש . בהצלחה