היום חיסון שני+ סקר.... עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עושים לעמיתי חיסון של גיל חודשיים
    אני חוששת שהיא לא תרגיש טוב אחר כך...
    עם אילו תופעות לוואי התמודדתן אחרי החיסון הזה? האם היה נורא?
    אם החום לא יירד אז אתן שוב אקמול למרות שאין חום גבוה, אבל החום שלה נמוך בדרך כלל ממש.

נקווה שיהיה בסדר והיא תרגיש טוב.
    כואב לי כל כך כל כך הלב לראות אותה ככה... כאילו מישהו מוריד לי יד בלי הרדמה
9 תגובות
עמוד 1
  • לפעמים לא יהיו תופעות לוואי, לפעמים הילד עייף יותר וישנוני ולפעמים הוא כאילו על קוצים. בהצלחה ותעברו את זה כמו גדולים

• בהצלחה בחיסון!

לנו היה חום איזה שלושה ימים, עייפות, היה נודניק, אבל זה לא מחייב, אני לא זוכרת שאם הגדולים היו תופעות לוואי.
    אם החום עולה או לא מרגיש טוב אז לתת אקמולי!

רותי
  • חוסר שקט
    הרבה תלונות.
    אם היא לא רגועה את יכולה לתת לה אקמולי / טיפטיפות
  • לנן בגיל חודשיים לא היו תופעות לוואי

בגיל 4 חודשים שזה אותו חיסון עלה קצת החום שירד מהר

בהצלחה

• בהצלחה בחיסון!!
    אצלנו היה טיפונת חום לא מי יודע מה גבוה וקצת כאב ואדמומיות באזור.. אמבטיות וקומפרסים ממש עזרו..
    רק מה היה קטע מוזר שנשאר אצלו נפיחות באזור לכמה חודשים כאילו צמח לו פולקע חדש חחח לא לווה בכאבים... אבל הרופא אמר לנו שזה בגלל שהזריקה ניתנת ממש לעומק אז לפעמים יש תופעה כזו שחולפת לבד.. נדיר
  • התופעות נעו בין רגזנות וחוסר שקט לבין עייפות...
    אם את עדיין מניקה מה טוב, חלב האם מרגיע מאוד ועוזר להתמודד עם החיסון ביתר קלות.
    שהחיסונים יעברו ללא כאבים וללא תופעות לוואי
  • יוליה, אני עדיין מניקה.. למרות שעמית לא מראה סימני רצון לאכול עד כה.. רק רוצה אבל לא מצליחה לישון
  • חום באותו היום נתתי אקמול בנר
    ובמשך יומיים היא הייתה קצת נודניקית

• אם החום לא עולה יות מ38.2 לא לתת כלום...
    תרגישו טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה