המצפון שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עובד שעות נוספות

מכלום ועל כלום!

מה יהיה?!

היום המטפלת ביקשה את העגלה של הקטן. אמרתי לה שהיא ברכב. היא ביקשה להוציא אותה כי היא רוצה לטייל איתו היום
    "יש לה סידורים במרכז"

המרכז אצלנו מקום פתוח (המרחק בין הבית שלי ל"מרכז בערך חצי שעה-עשרים דקות)
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

23 תגובות
עמוד 1
  • שחררי לא כזה ביג דיל שלקחה אותו לסיבוב...
  • האמת שהייתי חוטפת קריזה.
    מה זאת אומרת סידורים??? מי יוצא לסידורים במהלך העבודה???
    מעבר לכך,
    ממש לא מתאים להסתובב היום בחוץ בשעות כאלה,
    יש גל חום מטורף, אתמול הגיעו ל-95 אחוז מבחינת חשמל, כולם במזגן.
    לא מסכימה עם בעלך, זו העבודה שלה.
    גם אני עובדת מהבית וזה אומר להיות "תקועה" בבית, מה לעשות....אותו דבר היא יכולה הייתה להיות "תקועה" במשרד.

הייתי מדברת איתה בעדינות אך נחישות.
  • הי,
    לא יודעת מה לומר לך....אף פעם לא העסקתי מטפלת.
    אבל בתור אחת שמכירה את המרכז ואת המרחק- זה באמת קצת רחוק והיום אמור להיות יום חם בטירוף! גם אני בשמונה בבוקר בהורדות של הילדים בגנים כבר הזעתי כולי.
    אל תרגישי רע, אם את לא מסכימה שהיא תוציא את הילד בשעות החמות זו זכותך. שהמטפלת תעשה את הסידורים שלה אחה"צ.
    אמנם, גם אני רואה לפעמים מטפלות מטיילות במרכז אצלנו עם ילדים קטנים, אבל אם זה לא מקובל עלייך- את האמא ואת מחליטה
    מה סיכמתם ביניכן בנושא הזה? או שזה לא עלה. עד כמה שאני מבינה היא לא מטפלת "רגילה" אלא יש ביניכן תחושה שהיא "קצת עושה לך טובה" בזה שהיא שומרת על הילד לא? זה לא אמור להיות ככה. את משלמת לה ונותנת לה פרנסה, זו צריכה להיות מערכת יחסים הדדית.
    אם את ממש מרגישה רע, תתקשרי ותסבירי לה את העמדה שלך- שהיום זה יום חם מאוד ואת לא רוצה שהיא תסתובב איתו בחוץ. תסבירי לה ברוגע ובלי כעס, לנקות את המשקעים.

• עדיין לא ענית לי איפה את גרה?

• בדרום...

קרית גת
  • גם לי לא ענית , איפה את גרה !!!!

• ושתבינו שבגדול אני מאפשרת לה להסתובב ולעשות מה שבא לה.
    (היא עושה את זה אפילו בלי ליידע, הרי היא "מטיילת" איתו) היא הולכת לחברות
    מסתובבת בקניון
    עושה סידורי מים וביטוח לאומי איתו

לא הכי מתלהבת מזה, אבל מאפשרת...

אבל ביום כזה...
    במקום פתוח...

לא.

• ADI_D אנחנו ממש שכנות

• לאן היא הולכת? לישפרו סנטר? לביג?
    תקשיבי אני לא הייתי מאפשרת את זה.
    החום באמת לא נורמלי.
    לא ולא.
  • במקרה הזה הייתי אומרת לך לשחרר, היא יודעת שחם בחוץ וכמטפלת היא לוקחת החלטה לצאת - את לא יכולה להכרח אותה לשבת בבית, רק תבקשי שתקפיד לתת לו לשתות.
    בגדול- אני עם בעלך בקטע הזה.

• התלבטתי המון אם לענות או לא....
  • כואב לי על הילדים שלי שכבר יומיים תקועים איתי בבית , אבל סליחה, אין לי רכב, חום אימים , אני לא יוצאת עם ילדים בחום הזה !
    מי שאמרה שהיא מפעילה שיקול דעת ...זו אותה מטפלת שנתנה לו חופשי אקמולי??
    את יודעת מה, אם זו מטפלת לא רגילה, ויש איזה שהם סנטימנטים , הייתי מממנת לה מונית הלוך חזור . בקרית גת זה כולה 30 שח . עדיף על הסבל של הילד.
    אבל הייתי מדגישה ש"באופן חד פעמי כדי להתחשב" כדי שלא תבקש מונית כל שני וחמישי ...
  • אני בדעה של ציקי
    אם את בבית לא היית לוקחת את הילד קצת החוצה... זה לא שהוא הולך ברגל הוא יושב בעגלה יש צילון אין עליו שמש והיא דואגת שהוא ישתה אני לא רואה שום הבעיה
    אני גם יורדת עם דור כמה פעמים ביום החוצה למרות שחם ואני גם צועדת איתו קצת ברגל אי אפשר להחזיק אותם יום שלם בבית הם גם רוצים קצת החוצה
    ואצלנו יש הרבה שמסתובבים עם הילדים ואני לא רואה שהילדים סובלים

• היתי מציאה לך להביא אותו לפה אבל אני גרה בראשון

• אני לא מסכימה! חם חם חם ! הלכתי עם אוריאן שעה בחוץ - היה חם וזה לא הוגדר גל חום כמו היום , הייתי חייבת לחפש לה גן .לא היתה ברירה. היא שתתה, עמדנו בצל, ובכל זאת לילדה היו טיפות של זיעה על הצוואר ובית החזה.. אז צילון וכו וימים של פעם , בסדר, כל זה טוב ויפה , אבל למה בימינו אנו, כשאנחנו משלמים למטפלת כדי שלילד שלנו יהיו תנאים טובים - הוא צריך להיות בחום הזה???????
    שוב אני אומרת - מונית ..
  • חשבתי להציע מונית, אפילו על חשבוני!
    אבל אז היא אמרה שיש לה סידורים לעשות במקום פתוח...

לא בקניון או בכל מקום סגור אחר...

• יכול להיות שבגלל זה היא מרגישה שהיא יכולה לטפס עלייך.
    אם את אומרת שאין לך ברירה אלא לחכות לספטמבר כדי להחליף אותה - את חייבת להגדיר לה בדיוק מה ואיך לעשות עם הילד.
    בגדול - את לא יכולה למנוע ממנה לצאת החוצה אבל שתדע שאת נגד זה בימים חמים.
    שתדע בדיוק מה את מצפה ממנה, ותגידי את זה בלי ייסורי מצפון, בלי סליחה אולי בבקשה ו"אם לא אכפת לך" - כמו שאת אומרת - היא מטפלת בלב שלך.

פנינה, לא התכוונתי להגיד ששיקול דעת הוא כולל לכל דבר וכל הזמן - לגבי יציאה החוצה, איזה משחקים לתת לילד, מה להלביש לו, וכיו"ב...כל מה שקשור לצורך בסיסי - מה לעשות - היא מטפלת הרי אחרת - אמא שלו היתה איתו לעשות את הדברים טוב יותר, אבל היא לא.
    לגבי תרופות ואקמולי - הבנתי שכבר הובהר לה שזה לא מקובל.

כל עוד הדברים מוגדרים וברורים ונאמרים בבירור ולא ברמיזות, כל שנשאר זה לשחרר......אין ברירה.

• גם אני טיפוס כזה של "לא נעים",
    אבל את יודעת מה?
    במקרים כאלה חייבים לשים את הבושה בצד.
    לילד שלך אין דרך להגיד, את זו שצריכה להגן עליו ולהגיד במקומו.
    הוא לא יצעק עליה שחם לו,
    את זו שצריכה להגיד.
    ולדעתי כדי להתגבר על חוסר הנעימות זה לא צריך לבוא ממקום של "אני משלמת אז מגיע לי" (גם אני לא עומדת על שלי כשמגיע לי למרות ששילמתי),
    אלא ממקום של "עכשיו אני מגנה על הילד שלי ואומרת את הדברים בשבילו".

שיהיה בהצלחה
  • גם אני לא נתתי לאבא שלי, לאבא שלי!!!! לצאת עם ניצן היום
    אז על אחת כמה וכמה למטפלת
  • בייביבום, אני מאוד מסכימה איתך. אני חייבת לחשוב כמוך ולעבוד על עצמי...

אנחנו ממש אותו ראש וגם שכנות מסתבר...

• טוב, אני פשוט התאפקתי אבל אני לא יכולה יותר!!!!!!!

היא כזאת מעצבנת חוצפנית ומפגרת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תקשיבי בגלל שהיא אהבלה ויש לה היסטוריה מכובדת אז אני גם חושבת כמוכן אבל.....
    גם אני מטפלת בימים אלה וזה "היתרון" בלהיות מטפלת .
    אני מטפלת 7 חודשים בתינוקת ולקחתי רק 2 ימי חופש סה"כ !!!!! בגלל שנדב היה מאושפז וכחגגתי יומולדת .
    אני מודיעה לה בד"כ שאני יוצאת איתה בעיקר בגלל הקטע הבטיחותי (שאם חלילה וחס יקרה לי משהו איתה כשנשהה בחוץ טפוטפוטפו) והאמא מעדיפה שאני אקח אותה לסידורים שלי פעם ב... מאשר שהיא תצטרך לארגן לה סידור אחר
  • אצל מטפלת שאת סומכת עליה הייתי אומרת לך בערך מה שגלי וציקי כתבו. אבל יש לה היסטוריה בחוסר אחריות אז טוב נהגת שאמרת לה ככה. גם לי יש את הקטע של לא נעים אבל אני חיבת להגיד לך שמילד לילד הלא נעים הזה הולך ונחלש. כאילו התחספסתי ולמדתי לא לסתום לכל דבר....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה