היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקשיבי עליתי על משהו שאני חייבת להפיץ לעולם, יש ל"קנור" רטבים מעולים שפשוט שמים על העוף וזהו, מיד לתנור. זה מגיע בצנצנת ונמצא בסופר היכן שכל הרטבים עומדים. פשוט תענוג, יש מלא טעמים ואני נהנת מזה בטירוף כי לא צריך ללכלך את המטבח. בדקתי במרכיבים והם בסדר, אפילו בריאים... שווה ביותר. הלוואי שהיו נותנים לי כמה רטבים חינם תמורת ההמלצה שלי
מכירה את זה וגם את אלה שמכניסים לשקית קוקי ולתנור, זה טעים רצח אבל חשבתי להיות מקורית
עוף בסילאן יאמי יאמי
סילאן - 5 X כף שמן זית - 5 X כף שום כתוש - 2 X יחידה פפריקה מתוקה - כפית גדושה קטשופ - 2 X כף דבש טהור עוף שלם טרי או חלקי עוף אופן הכנת המתכון 1. לערבב את כל החומרים ולמרוח על העוף השלם. 2. לחמם תנור ל- 200 מעלות. 3. לשים את העוף בתבנית אפייה מכוסה בנייר כסף ולאפות חצי שעה. 4. לאחר חצי שעה להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עוד חצי שעה. 5. באמצע האפייה להפוך את העוף כדי שיקבל צבע משני הצדדים. 6. בתיאבון (:
נשנושית נשמע טוווב!
רק שאלות לי.. -מה זה יחידה-שום כתוש? -לא צריך לבשל את העוף לפני ?
עוף בתנור לא מבשלים לפני
יש מלאאא מתכונים!
אבל יש אחד פשוט וטעים "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
אני תמיד מבשלת עם מלח. כדי לנקות...ושלא יהיה דם וזה.. אין מצב שיצא חי אם לא אבשל לפני ?
עוף מקבל הכל
המתכון ששיר כתבה עם המלח הוא מעולה!!!!
אני לוקחת קילו מלח גס מפזרת בתבנית מסביב לעוף - וזה בהחלט יוצא מעדן!!!
לעסות את העוף לשים בתנור לבערך שעה עם נייר כסף ואח"כ חצי שעה בלי העוף יוצא שחור ויאמי!!!! חשוב שיהיה הרבה רוטב - אז יוצא קצת אפשר להוסיף - העיקר שהכמויות יהיו שוות. [
י חושבת שהכי פשוט זה הכייייי טעים בקערה אני מערבבת שמן קנולה , מלח בנדיבות, פפריקה מתוקה ושום כתוש . מעסה את העוף שולחת אותו למצב גריל ובתאבון
אני מכינה עוף בתנור עם המתכון הבא שמים בקערה כף שמן זית 3 שיני שום כתושות 2 כפות פפריקה מתוקה 1 כף אבקת מרק עוף מעט מים מערבבים הכל , תובלים את החלקי עוף ומניחים בתבנית על נייר אפיה . פורסים בצל לטבעות ומניחים מעל העוף . פוסים 2 עגבניות לעיגולים ומניחים מעל .
מכניסים לתנור 180 מעלות למשך שעה - שעה וחצי וזה יוצא מעדן ..
נזכרתי שבילדותי אמא של חברה שלי הייתה מכינה עוף בקולה (שתיה). תכף אני אחפש באינטרנט...
בסוף הכנתי כך (מבושל חח) טיגנתי 2 בצל בינוני קצוצים עם חצי כוס שמן הוספתי את הכרעיים-חתוכים השחמתי הכל הוספתי מים עד שכיסה הכל כורכום כמון מלח כפית סוכר אבקת מרק עוף סילאן ופיטרוזיליה קצוצה