חום השחר מעל שבועיים 36.6 זה אומר משהו? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ישנה עם מזגן כל הלילה אני לא יודעת אם זה משפיע
נראה לי שזה ביוץ...
וואי אין לי מושג מעולם לא בדקתי חום שחר, אני יודעת שאם הוא עולה אז זה ביוץ אבל מבחינת התאריך לא הגיוני לך, נכון?
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
הביוץ היה כשחום השחר היה על 36.3 כרגע אני כבר כמעט איזה שבועיים עם 36.6
קראתי איפשהו שאם את נקלטת אז החום שחר נשאר גבוה. ובגלל שהיית חולה יכול להיות שהגוף היה חלש ואז הסיכוי להקלט גבוה יותר (כמו שהיה אצל פנין בהריון של אייל )
שיהיה בהצלחה, אוטוטו בדיקה חיובית!
ותאשרי אותי בפיייס : )
בדקתי גם אני וראיתי שבאמת בהיריון חום הגוף נשאר גבוה!!!!
"עלייה בחום נובעת מהפרשת הורמון הפרוגסטרון, המתרחשת בשלב הלוטאלי של מחזור הווסת (התקופה שלאחר הביוץ). במשך החלק הלוטאלי הגופיף הצהוב מפריש פרוגסטרון שגורם לעליית החום הבסיסי של הגוף למשך 14 יום. החום יורד באופן חד ביום קבלת הווסת או ביום שלפני הווסת. ירידת החום משקפת את הירידה בהפרשת הפרוגסטרון.
בהריון, השליה מפרישה את הורמון הבטא (Hcg). הבטא מגרה את הגופיף הצהוב להמשיך בהפרשת פרוגסטרון בכמויות גדולות , לכן חום הגוף נשאר גבוה. במידה וחום הגוף נשאר גבוה ברציפות למעלה מ-16 ימים לאחר הביוץ, יש לבצע בדיקת הריון (בדיקת בטא)."
אוף עכשיו אני מתבאסת שלא בדקתי חום השחר גם כן...
אני לא בודקת חום השחר אני ככה פעם בכמה ימים חחחח נראה מה קורה מחר אם נשאר ככה אפשר להתחיל לחשוד בתינוקייי
נשמע ממש מעניינן הנושא...מקווה שהחודש אני לא יקבל ולא יצטרך להתחיל לנסות לבדוק את חום השחר
מעיינוששש אולי את בהריון
חחחחחחחחחחחח מירי איזה חמודה את יאלללההה אולי כולנו בהריון אם רק יכולתי לדעת..זה היה טוב חחח
אף פעם לא בדקתי את חום שחר אז קשה לי להגיד משהו,אבל ממה שידוע לי זה אמור ליהות מעל 37 או לפחות קרוב ,אבל לכי אולי אצלך זה ככה.בשורות טובות.
37 בחיים לא היה לי וגם לא יהיה לי חום השחר זה ממש ממש גבוהה ראיתי באיזה מאמר שהחום נע סביב 36.5 ל36.8