השפעה על העובר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום
    רציתי לדעת אם יש השפעה כלשהי על העובר עם האישה רואה משהו כמו למשל שיש איתי בעבודה כושית שאני מפחדת להסתכל עליה
    האם יש לכך בסיס?
112 תגובות
ראשון עמוד 3
  • השף איינסלי חתיך !

[url=http://www.freeglittergraphics.com]

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • יש לך דרך אחרת לכנות את האוכלוסיה הזו? אה כן, "אפרו אמריקניים". 85% אחוז לא יודעים מה זה בכלל.

די להגזמות.

זה לא מבטא שום גזענות. יש לי חברה טובה שהיא כושית, אז מה?? אין למילה פירוש מילולי גזעני. זה ממש לא כמו "יהודי מלוכלך" למשל.

וסתם בדרך אגב, בתנ"ך כתוב שמשה רבנו לקח "אישה כושית", ומפרש על זה רש"י- "אישה יפה". זאת אומרת דווקא מחמאה.

מצטערת אם אני בוטה ואם זה לא קשור אבל לדעתי יש הרבה מאוד כאלו שמשתדלים לכנות בשמות לא גזעניים, והם האמא של הגזענים. כלפי אוכלוסיות אחרות כמובן.

לסיכום, גזענות זה דוחה. חווינו את זה בתור יהודים, וצריך לאהוב כל אדם שנברא בצלם אלוקים, אבל גם להגזים זה לא טוב.

וזהו. נראה לי מיצינו את הקטע.

• לידיעתכן, אפרו-אמריקאים מסכימים שיקראו להם שחורים וזה מקובל. יש שחורים ויש לבנים. זה ציון עובדה, לא עלבון. כמו שיער חלק או מתולתל.

• אחת ויחידה כושי זאת מילת גנאי
    וכן, יש דרך אחרת לכנות את ה״אוכלוסיה״ הזאת
    ולהשתמש במילה כושית זאת גזענות , תקראי קצת באינטרנט
    והאמונה שאם מסתכלים על אישה כושית ייצא גם ילד כזה זאת גזענות וטפשות
    כי היא הרי לא כתבה אם ייצא לה ילד בלונדיני אם תסתכל על החברה הבלונדה שלה נכון?
    אלא רק על העובדת הכושית, שעכשיו אפילו מפחיד להסתכל עליה!!!
  • כושי זה תואם למילה יהודון בה השתמשו הנאצים בשואה. אז כן. זה כן נובע מגזענות. למה לא לקרוא לה שחורה אם זה במטרה לציין עובדה?

• תלוי איך מתרגמים ״כושי״ באנגלית כי יש מילה שהם כן נעלבים ממנה.
    זה כמו שתגידי ״השמנה הזאת״. אז נכון, היא שמנה זה אומר שמותר לכנות בן אדם לפי צבע או מראה? גם אם זה הכי נכון לגבי אותו אדם.
    אני אקרא לחרדים דוסים, מה זה נכון לא?
    חוץ מזה איפה זה ״כוש״ בימינו? אתיופי שנולד בישראל הוא ישראלי ולא כושי!!!!!!
    אהה וגם ״יהודון״ מה אנחנו לא יהודים? למה נעלבנו למה? למה זה הוביל לדבר לא טוב??
  • ה׳ ישמור ויציל מאנשים כמוך !!!

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אז תקראי מה כתבתי שוב
    וכנראה לא קראת את הקישור
    כושי הפך להיות מילת גנאי החל מהמאה ה-20

היום זאת מילת גנאי, אני בחיים לא אשתמש במילה הזאת ליד הבת שלי, ובחיים בחיים לא אקרא לחברה אתיופית כושית וגם למישהי שאני לא מכירה - גועל נפש של מילה

• באמת כל מילה מיותרת!
    אני רק רוצה לומר שאני בהירה יחסית עם עיניים כחולות ובעלי כהה ואני מתה שהבנות שלי יהיו שחומות זה כזה יפה

• טוב חברהמנית הצלחת!
    כזה שרשור ארוךךךךך...

ואתן בנות יקרות,חבל שאתן לא עונות על שירשורים חשובים ומהותיים יותר בכזו היענות...
    שבת שלום

[[url=http://www.familylobby.com]
  • לורה וסיון- מבטיחה לכן שאני ברצינות רבה חושבת שלכנות אותם "שחורים" זה נראה לי מעליב ופוגע הרבה יותר.
    ודווקא קראתי את הקישור שלך. ולמה רק מהמאה ה20 זה נחשב לגנאי? כנראה קודם זה היה כינוי מקובל.

שחורים זו הגדרה לפי מראה האדם ואת זה אני ממש ממש פוסלת. זה כמו שמנה וכו.

ועוד משהו- בשום פנים ואופן!!!!!!!! לא התכוונתי חס וחלילה ולא נראה לי שמישהי פה התכוונה לכנוס את האתיופים כושים!!!!!! חס וחלילה!!!!!!!! אני התכוונתי אך ורק לאפרו אמריקניים. וכתבתי את זה בתגובה הראשונה שלי, שסברתי שהיא התכוונה לאחת כזו ולא חלילה לאתיופית.

חס וחלילה על אתיופים. ה' ישמור.

ועוד משהו אחרון- טוטילה- לעניות דעתי רוב העולם החילוני מכנה את החרדים "דוסים". אני עובדת עם המגזר החילוני ואומרת את זה כעובדה. ואם אני לא מקבלת את זה כביטוי פוגע, כי אני מבינה שכך מקובל אצלם לכנות אותנו, אז אני לא נפגעת. וככה לדעתי זה גם עם כושים.

לגבי יהודון- אני אהיה גאה מאוד בכינוי הזה כאשר הוא יאמר כלפי

• עד עכשיו נמנעתי מלהגיב על השרשור הזה כי הוא נראה לי כל כך מיותר ומקומם !!
    אבל שימו לב כמה תשומת לב ואנרגיה הוא גזל מכן....מי שרצה לעורר מהומה ופרובוקציה הצליח בכך וחבל שכך
    לא קראתי את כל ההשתלשלות כאן אבל אני בטוחה שכל זה מיותר ושיש פה בנות שהוציאו אנרגיות להסביר את עצמן
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
112 תגובות
ראשון עמוד 3
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה