היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל עדיין!!! זה כל כך מכעיס!!! זה הילד שלי! אני נתתי לו את השם! למה אי אפשר שבדרכון יהיה כתוב השם שאני בחרתי כמו שאני בחרתי אותו!!! אוף! למי אפשר לפנות?!?!
יעל, אמא של 2 אפרוחים
אני לא זוכרת איך קוראים לתוכנית הזאת שמתעסקת בכל הבירוקרטיה המטומטמת שקוראת המשרדים ממשלתיים....
נראה לי אורלי וגיא? יכול להיות?... הבנת למה אני מתכוונת?
בהחלט מעצבן, במיוחד שאני אישית יודעת שיש משרדי פנים שכן נתנו לרשום את השם איך שאת רוצה
איזה מוזר
כך באמת כתוב בתקנות... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שיר, את צוחקת, אבל יש מצב שאני אעשה את זה!
זה מכעיס אותי כמו שהיה מכעיס אותי אם לא היו נותנים לי לכתוב "יונתן" בת.ז אלא היו מכריחים אותי לכתוב "יהונתן".
אני בחרתי לו את השם. חשבתי על זה הרבה ואחד מהפרמטרים שהיו חשובים לי זה שזה יהיה שם בין לאומי שקל להגיד אותו באנגלית. זה פשוט הזוי!!!