היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני עוד לא יודעת מה לארוחת צהריים בעוד שעה אז לשבת????
פלפלים ממולאים עוף כדורי שוקולד והרבה אהבה
מזל שבעלי תמני השבת חיים קלים
מרק תמני + חילבה כמובן אורז לבן סלטים
שבת בבוקר כרגיל ג'חנון + ביצים תפוחי אדמה וסלטים
שבת בצהריים דג בתנור
עוגת שוקולד קינוח מלאבי
יוהוווו, אנחנו סוף סוף בילינו השבוע מעט שעות של שקט ויחד, שאנחנו מרגישים שאנחנו יכולים לארח.. גם הילדים בשבת שעברה אלו אותנו כבר- מתי יבואו אלינו חברים לארוחה?!? כי הם הרגישו שהמון זמן לא אירחנו..
אז ככה-
ערב: (לבד) דג מטוגן פשטידת פטריות פיצה סלטים- עידו התחיל לאהוב סלט ירקות עם חסה ומלפפון, גמבה ורוטב מעל..
המבריזנית משבוע שעבר הזמינה אותי שוב אני נאלצת ל"החתים שם כרטיס" למרות שלא בא לי לראות אף אחד
גלי
גם אצלי עדיין לא ברור מה מבשלים בד״כ זה מורכב מאורז לבן, עוף ברוטב כלשהו בתנור תפוחי אדמה בתנור עוגה חלה ביתית קצת סלטים- חציל קלוי, גמבות קלויות, טחינה שבת אחה״צ בדרך כלל אוכלים אצל ההורים שלי
זהו הכל מוכן
את אשת חייל
סליחה על הבורות
לירוני בשבת מיצוה לאכול 3 סעודות. ערב שבת בוקר-צהריים של שבת וסעודה שלישית לפנות ערב. הקניות יקרות אבל בדכ נשאר לי אוכל גם לתחילת שבוע.
הארוחה בבוקר היא לא על הבוקר אלא סביב 11 אחרי שנגמרת התפילה. אנחנו באופן אישי בדכ שותים קפה ועוגה ובהמשך יושבים ממש לאכול.
ואחרי כל זה - את מוזמנת מתישהו לשבת
אה הבנתי... ב11 בבוקר אני כבר מסוגלת להוריד דאבל מק רויאל...אז אני לא מתפלאה על אף אחד אחר