כל הלילה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריה מתעוררת בלילה ל3 שעות.. גם ככה אני בקושי יושנת.. כבר 3ימים שהיא קמה לי בלילות בבכי היסטרי.. אני מכינה לה בקבוק ( למרות שבד"כ היא לא אוכלת לי בלילות) אז נתתי לה מטרנה והיא אכלה והחזרתי אותי למיטה.. אבל היא פשוט לא מוכנה ורק צרחות היא התעוררה לי 2.00 בלילה עד 5.00 אוף אני גמורה מעייפות..
    למה להתעלל בי ככה!

6 תגובות
עמוד 1

• מיצוש אני מדליקה בלילה מזגן וגם מכסה אותה בשמיכה שלא יהיה לה לא יותר מדי קר אז אני לא מאמינה שהיה לה חם.

• אז כנראה שוב היה ארוע לילה לבן של התאגדות התינוקות
  • מקווה
  • רגע היא בת שנה?
    את בטוחה שהיא רעבה?

האמת שהקיבה שלה צריכה להחזיק מעמד כל הלילה ללא אוכל.
    ואם תתני לה מים?

• מיכל היא בת שנה ו5 חודשים עד לא מזמן היא לא הייתה אוכלת לי בלילה...
    ב3 ימים האחרונים היא התחילה לאכול בלילה.. לפני אוכל אני מביאה לה מים אבל היא לא נרגעת..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה