היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מי יודעת איפה קונים ארונות טובים ולא מאודדדד יקרים?? ומה בכלל טווח המחירים לארון גדול ??
9 תגובות
עמוד 1
יופי של כותרת
יש ביד 2 אפשר להזמין מנגר...
אני קניתי בזמנו ב-א.א ארונות, היה מבצע של ארון גדול עם שתי דלתות הזזה+מראות ב-1800 ש"ח. הם נמצאים ליד קניון הזהב(החנות מפעל). ואני גם מאוד ממליצה על הארונות של ההום סנטר,של חברת דבלה. הם טובים ולא יקרים !
תתחדשי
אני קניתי בהום סנטר 2 ארונות 160 ס"מ - כל ארון 800 ש"ח לפני הובלה והרכבה. יחד - 3.20 מ' עלה לי 1600 ש"ח
קניתי לילדים מהום סנטר. אני מאוד מרוצה! עלה לי משהו כמו 1300 ש"ח 4 דלתות עם רגליים. חזק, יציב, מהמם ועמוק... ממש נוח! שילמתי גם על הובלה והרכבה - שווה כל שקל.
כמעט תמיד יש שם מבצעים על ארונות...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
קנינו בזמנו בחמישה נגרים, אומנם לא זול אבל חזק וזו השקעה לאורך זמן... טוב, והעיצוב כמובן חבל"ז... אני מאוד מרוצה.
קניתי ממש לפני 4 חודשים סוף סוף ארון לבני , חשפנו הרבה בגלל אכות החומר . באגם רהטים עולה לי 2300 ש"ח הזזה לפי גנור שבחרתי עם אחריות של 10 שנים . http://www.holdthatpic.com/
אנחנו קנינו ארון 3 דלתות באייס, ממש לא מומלץ, הארון באיכות על הפנים ושילמנו לא מעט... אז רק רציתי לומר שתדעי לא לקנות שם
ארונות אידיאל, אני חושבת שחנות המפעל בראשון. קנינו ארון עם דלתות הזזה, ארבע דלתות גדול מאוד ב 2200 ש"ח כולל התקנה. מרוצה מאוד. אפשר להוסיף מדפים/מגירות..