קבלת דרגת זכאות של התמ"ת במעונות ובמשפחתונים. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקראת שנה הבאה שמתקרבת ממש מהר

4 תגובות
עמוד 1
  • ברשותך אשאל גם אני שאלה בנושא-
    איך אני יכולה לדעת אילו מעונות וגנים שייכים למרכז התמ"ת?

• ממה שידוע לי

אישור הכנסה לאב לומד- במידה והבעל לומד בכולל הוא צריך להביא מהראש כולל שלו אישור שבו כתוב שלומד שם וכמה הוא מקבל בחודש

לגבי הפרטים על שעות לימוד- צרפתי אישור לימודים של השנה ששם כתוב וגם סמנתי בטופס שעליו צריך לחתום עו"ד

לגבי החזר רטואקטיבי- התקשרתי למשרד התמת והם אמרו שאם מגישים מאוחר - בערך באוקטובר- לא מקבלים כבר רטואקטיבית

ואיך אפשר לדעת אם המעון שייך- פשוט שואלים אותם |(את המעון)
    אני רשמתי את הבן שלי לאמונה- ואונה ידוע שהם ממשרד התמ"ת

• לילך- אני לא יודעת בדיוק, אבל כל המעונות של 'אמונה' 'ויצו' 'נעמת' מוכרים ע"י התמ"ת, יש גם משפחתונים ספציפיים בכל שכונה וצריך לבדוק עם הרכזת, צריך להתקשר למשרד התמ"ת בשביל זה......

אביטל- בעלי לומד לתואר ראשון, וכתוב שהוא צריך לקבל את זה..אבל הוא כמובן לא מקבל מהם שכר!
    וחברה שלי אמרה לי שהיא שילמה מלא עד סוף השנה כי היו להם בעיות עם הטפסים ומחזירים להם הכל רטרואקטיבית...

• אני אתקשר לשם - תודה על התשובה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה