חזרנו מקופת חולים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכתי לביקורת התפתחות עם נועם אצל רופא ילדים.
    אז בסהכ הוא מרוצה מההתפתחות המוטורית הגסה שלה אבל אומר שיש עיכוב קל בהתפתחות (כי היא לא זוחלת קדימה ולא נעמדת).
    מבחינת התפתחות מוטורית עדינה וקונקטיבית הוא אומר שהיא מאוד מפותחת יותר מהממוצע לגילה
    ולכן בשקלול של 3 הפרמטרים הוא לא רואה צורך בפיזיוטרפיה כרגע - ואומר להמתין עוד חודש לראות אם היא תתקדם ותתחיל לעמוד או בואו נסחף וללכת חחחחח (לפני חודש הוא אמר את זה והנה היא באמת התקדמה והתחילה להתיישב)
    יש עוד רפלקס אחד שחסר לה וזה רפלקס ההגנה - כשהוא "העיף" אותה קדימה היא רק. צחקה והתקפלה במקום להושיט ידיים להגנה - אז גם את זה הוא מצפה לראות בעוד חודש.

העיקר שכמו אחותה היא גאונה חחחחחחח 

9 תגובות
עמוד 1
  • זה נכון שילדים שמתפתחים מהר קוגנטיבית מאחרים מוטורית
    כשהיא תדביק את הפער בכלל תשכחי מזה שפעם היא קצת איחרה
  • אני בטוחה שהיא תדביק את הפער בקרוב!

• כל הכבוד למתוקה גאונה קטנה וב"ה היא תדביק את הקצב בקרוב.

סיון אני חייבת לאמר לך שאת מדהימה ואפטימית ואמא מקסימה ומשרה המון ביטחון גם הקטנות שלי עוד לא נעמדות ןבכל פעם שאני קוראת איך את עובדת עם נועם ומש/קיעה בה ומשרה כ"כ הרבה בטחון אני מתרגשת

• כל הכבוד לנומנום.
    עכשיו תאמני אותה בבית: תעיפי אותה עד שתלמד להגן על עצמה
  • חני תודה ממי

• בטוחה שהיא תדביק את הפער...

איזו מצחיקה... צוחקת כשהוא מעיף אותה קדימה חחחח

• פחחחח... הורסת זאת! צוחקת שהוא מעיף אותה קדימה... בפעם הבאה היא תעיף אותו בחזרה

חוץ מזה, אני אגיד לך משהו שלמדתי מהנסיון בעבודה... הכי חשוב זאת ״הקומה העליונה״. אם שם הכל בסדר כל ״עיכוב״ יעלם בעיתו
  • חחחחחחחחחחחחחחח הראיתי לבעלי איך הוא העיף אותה נקרענו כולנו מצחוק
    הילדה פשוט מתגלגלת מצחוק זה לא מזיז לה בכלל - אין לה פחדים כמו לאחותה הגדולה

• עם גנים כאלה משובחים...אני לא דואגת לנועם המתוקה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה