סקר: הילדים שלכם + הדת והאמונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בת דודה שלי התגרשה והתחתנה עם כהן.

מבחינת הדת הם לא נשואים למרות שברבנות הם רשומים כנשואים.

אמא שלי שאלה את אמא של בעלה של בת דודה שלי אם לא מפריע לה שהבן שלה מתחתן עם גרושה...

חברה שלי התחתנה עם נוצרי / מישהי שאני מכירה התחתנה עם מוסלמי.
    פה אני יכולה להגיד שעם נוצרי לא הייתה לי שום בעיה / אבל כששמעתי שמישהי שאני מכירה התחתנה עם מוסלמי הייתי עם הפרצוף הזה אולי שעה טובה
    [/url
4 תגובות
עמוד 1
  • אני קיצונית בקטע הזה

• הייתה לי באמת בעיה רצינית עם זה אם הילד שלי יבוא ויגיד לי שהוא מתחתן עם גויה...

אני חושבת שהיה לי קשה מאוד לקבל את זה כי אני רוצה שבעתיד בע"ה הילדים שלי ישמרו על היהדות וימשיכו את הדור....

כהן? אני לא יודעת... אולי הייתי מסכימה ואומרת בסדר העיקר שהוא יהיה יהודי.
    אבל בכל זאת יש בזה משהו שקצת מפריע.

יש מישהי שאני מכירה שאמא שלה התחתנה עם ערבי - והיא אומרת בעצמה שזה הרס לה הכל... אף אחד לא מוכן לצאת איתה אף אחד לא מוכן להכיר אותה באמת... והיא באמת מתוקה באמת!!!
    [/url
  • אני חושבת שחינוך בבית והערכים שמקבלים תורמים לאיך שהילד שלנו יתנהג.
    ובסופו של דבר זה החיים הפרטיים שלו אם הוא בוחר גויה.
    אני יצאתי עם ערבי וההורים שלי דתיים אבל מאוד פתוחים ומקבלים את האחר והם לא התערבו בכלל ואפילו הוא התארח אצלם כמה פעמים. בסופו של דבר לגמרי לבד, הבנתי שזה לא מתאים! לא חסרים יהודים ולו לא חסרות מוסלמיות או נוצריות...
    ד״א יצאתי גם עם נוצרי וגם עם בחור עם בעיה פסיכיאטרית.
    בסוף התחתנתי עם יהודי חילוני נורמלי
  • אין לי מושג... אני מנהלת אורח חיים די חילוני אבל אני חושבת שיהיה לי מוזר אם הילד שלי יחליט להתחתן עם מישהי מדת אחרת. אני רוצה להאמין שאם זה מה שהוא באמת יבחר וזה באמת יעשה לו טוב אז אני אהיה שם בשבילו אבל עד שלא אהיה במקום הזה (ואני מעדיפה שלא להיות שם) אני לא אדע באמת איך אני אתנהג. כרגע, אני מאמינה שאני אתמוך הילד שלי בכל החלטה שיחליט בדעה צלולה ואחרי מחשבה עמוקה.
    ואם ניקח את זה צעד קדימה, אני חושבת שאם הייתי חיה בחו״ל במקום בו זה לא נחשב ״מוזר״ להתחתן עם מישהו מדת אחרת אולי היה לי יותר קל לחשוב על זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה