סקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל כמה זמן אתן מחליפות את המוצצים ואת פטמות הבקבוקים?

שקד השתמש במוצצי הגומי, הייתי מחליפה לו כל חודש חבילה...
    עכשיו עידו עם אוונט. איך יודעים שהמוצץ מיצה את עצמו?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
10 תגובות
עמוד 1
  • מוצצים מחליפה כשרואה שהם נקרעים. בקבוקים כל חצי שנה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • טוב נראה לי שאני לא מקור השוואה........

אם זה היה נראה לי בסדר השתמשתי במוצצים מלא זמן (הם גם היו נעלמים מלא והייתי קונה כל הזמן כמעט שיהיה לי ספיירים)

פטמות אותו דבר. אם לא ראיתי צורך - לא החלפתי. הן עד היום לפעמים שותות עם פטמות מס' 2
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מוצץ מיצה את עצמו כשהפטמה כבר לא ממש שקופה
    אני באופן אישי מחליפה כל חודש-חודשיים
    פתמות של הבקבוקים-כנ"ל
  • מוצצים החלפתי כשנקרעו או הצחיל סדק (אוונט נקרעים ברגע שיש שיניים)
    פטמות בקבוקים כשנראה שהגיע זמנן
    בקבוקים רק אם יש שריטות..או אחרי שנה
  • פטמות אני מחליפה כל חצי שנה

מוצצים כל חודשים קונים מלאי חדש אין מצב שלא נאבדים אצלי מוצצים

• לי יש מלא בקבוקים
    כך שלוקח זמן עד שהם ממצים את עצמם...

בגדול יש הוראות על כל בקבוק כל כמה זמן להחליף פטמה

אם את מקפידה על סטרילזציה זה בסדר להחליף רק מתי שאת מרגישה שהוא די בלוי

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ליהב החלפתי בקבוקים אחרי חצי שנה ומוצצים לא מחליפה ואמן מצב שמישהו יעיז לאבד לי כי אני כל כך פדנתית שאני שומרת עליהם מכל משמר

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אם אני לא טועה רשום שמומלץ להחליף אחרי חודש או חודשיים אלא אם המוצצים/פטמות נקרעות לפני
  • תודה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • אצלי אף אחת מהן לא לקחה מוצץ, אבל בקבוקים החלפנו כל חצי שנה.

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה