כאבים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    שבוע שעבר הרגשתי חולשה, והלכתי למיון, והרופא בדק אותי במוניטור, וראה שיש פעילות רחמית, נתן לי אינפוזייה ( כנראה התייבשתי למרות שתיתי המוןןן) ושיחרר אותי הבייתה, בדק שאין לי פתיחה. ואחרי שאינפוזייה נגמרה לא בדק האם הצירים המדומים הפסיקו.מאז כל השבוע יש לי מדי פעם כאבים במפשעה ולפעמים גם כאבים בבטן והפרשות מרובות.(שהיו גם לפני).יש לציין שאני בשבוע 35,כאבי גב וכאבים כאילו מחזור שבאים והולכים..השאלה האם אלו תופעות ידועות לפני הלידה, או שזה בגלל שהתייבשתי...ואם יש טעם לחשוש.
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אין לי יכולת לאבחן אותך ללא בדיקה, כאבים וצירים לא סדירים הם שכיחים, לגבי הפרשות אינני יכול לומר ללא בדיקה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה