איחור במחזור לאחר צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אני חדשה כאן והגעתי לפורום הזה כי המחזור שלי מאחר ביום אחד והתחושה הכללית היא שלא אקבל מחזור בקרוב.
    אז ככה, אני בת 31 ולפני 11 חודשים עברתי הפלה נדחית באמצעות ציטוטק בשבוע השישי (הריון שהתקבל בניסיון השני). מאז אנחנו מנסים להרות אבל לא מצליחים. ניסינו רבות, החל מדיקור סיני ועד לזריקות פוריגון והזרעות ושום דבר לא זז שם למרות שלכאורה הכל תקין. אחרי שקיבלתי מחזור ביום 12.6.12 החלטתי שאני הולכת על צילום רחם על מנת לבדוק אם יש לי איזו חסימה מכאנית. צילום הרחם יצא תקין והחל מיום 12 למחזור קיימנו יחסים באופן רצוף עד ליום 19 למחזור כולל כשביום 16 נצפתה הפרשה רירית רבה מאד דמוית חלבון ביצה. כעת אנו ביום 31 למחזור וזה איננו (המחזור שלי נע בין 26 ל-30 יום). היום עשיתי בדיקת דם לאחר שבבוקר חשתי דקירות טרום מחזוריות ונצפתה הפרשה לבנה עם קצת נגיעות צהובות שלאחר מכן פסקה (סליחה על התיאורים הציוריים). בדיקת הדם יצאה שלילית (בטא פחות מ-5) אסטרדיול 233 ופרוגסטרון 12.43.
    אני לא צופה שהמחזור יגיע בקרוב לפי התחושות שלי. מחיפוש וקריאה באינטרנט ראיתי שנשים נוספות מאחרות במחזור לאחר צילום רחם אולם אף פעם לא הצלחתי להבין מדוע ומה התברר לבסוף אצלן, ורופאים רבים שענו לנשים הללו טענו שצילום הרחם אינו גורם לעיכובים במועד הוסת.
    לאור כל זאת אחד מהשניים. או שצילום הרחם הזה משבש את כל העניינים שם וגורם לנזק שנדע אותו רק כעבור זמן רב והרופאים הללו כבר ימותו ולא יהיה את מי לתבוע, או שאני צריכה להיות אופטימית ולחכות עוד קצת ולגלות הריון בריא? לפי הגישה האופטימית.

crazy woman!
4 תגובות
עמוד 1
  • נשמה !!!יש לך איחור של יום אחד...אצלי לדוגמא היה החודש איחור של ארבע ימים בגלל כדורים ששתיתי..אבל עוד דבר שיכול לעכב את המחזור זה שני דברים;או שאת בלחץ-וידוע הנפלאות של הלחץ....או שבאמת את בהריון!!הכל יכול להיות...תהיי רגועה הכי חשוב...ואל תחשבי על הגרוע מכל..(שהצילום פגע בך..)יהיה בסדר!!מחזיקה אצבעות!!ותעדכני!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • היי, אני מאמינה גדולה בצילום רחם אני פוליציסטית שלא מבייצת עצמוני אבל מיד אחרי צילום רחם נקלטתי מיד בפעם הראשונה אומנם הסתיימה בהפלה אבל עדיין הכל יכול להיות וגם אצלי צילום הרחם היה תקין!
    אז מחזיקה לך אצבעות והמון המון בהצלחה
  • תודה בנות. האם מישהי יודעת מה הסיבה לאיחור? האם מצב כמו שלי יכול להיסתיים בהיריון תקין? מישהי פעם ביררה מדוע השיגעון הזה קורה ??? אני פשוט יוצאת מדעתי ומתחילה להתחרט על הרצון הזה בכלל. מרגיש לי כבד וגדול מדי ומעיק. מה עושים? אני מרגישה כאילו עשו בי ניסוי.

crazy woman!
  • אני לא מבינה את השאלה שלך?? למה ניסוי? המון בנות עוברות את זה זה לא תהליך כל כך מסובך בסה"כ חומר ניגוד שמזריקים לגוף לבדוק חסימות .. זה הכל...
    אולי את בהריון ובגלל זה האיחור?
    לגבי הריון תקין למה שלא יהיה?! לא הבנתי...
    צילום רחם לא פוגע בהריון תקין...והמון בנות יוצאות בידיים מלאות אחרי צילום רחם והריון.
    אני חושבת שאת נלחצת יותר מידי ואין לך על מה להיות ... יכול להיות שהוא מאחר בגלל שינויים הורמונליים אחרים הרי אנחנו לא רובוט וזה יכול לקרות לכל אישה גם אם עברה צילום רחם וגם אם לאו.
    אם את ממש בפאניקה מציעה לך לפנות לרופא נשים שלך להירגע מעט..

בכל מקרה המון המון המון בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה