יש לי קצת זמן לשתף.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אורי משחקת בשקט ובכיף רק בשעות כאלה מוקדמות... והבנים עוד ישנים... אז אני מנצלת את הזמן....
    אז ככה, אתמול היינו בקונצרט סיום שנה של הבנים, שניהם לומדים אורגן, דניאל כבר 3 שנים ושי שנה ראשונה,
    אני פשוט גאהההה בהם, כמובן שגם בדניאל אבל שי מאוד שימח אותי ומילא אותי אושר וגאווה, לא האמנתי שאראה אותו כך, כי הוא ״טיפוס״, ואתמול הוא היה כל כך בוגר, כל כך מתוק ומקסים, פשוט שבה את לב כולם... חיים שלי....

בימים האחרונים קצת קשה לי עם אורי, היא קצת מנוזלת ומשתעלת, ולא מפסיקה לבכות לי ולהיתלות עליי, קופיפה אמיתית, אני יכולה להסתדר עם זה, אבל היום אני צריכה לבשל כל היום, כי אנחנו אוכלים ארוחת שבת בבית, אני מקווה שבעלי ייקח לפחות את הבנים לכמה שעות, ואורי תצליח לישון קצת, כי כשהם בבית, קשה לישון כמו שצריך בתנאי ג׳ונגל

3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - אורי זה שם מהמם.

כל הכבוד לבנים - אני זוכרת את עצמי כשהיתי קטנה ועשינו רסיטל בפסנטר ומאד מאד התרגשתי והיה לי הכי חשוב לשמח את אמא שלי...
  • ליבי , אורי אכן שם מדהים, אוריקי

• 7 חודשים זה שובבות בלי סוף.
    היא בטח שובבה לא קטנה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה