לא מוצא חן בעיניי להיות פה... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות יקרות... התבכיינות נוספת
6 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי גרה ליד המשפחה של בעלי על גופתי המתה
    פשוט ככה
    פשוט תצאי מהמקום הזה כי הוא עושה רק רע
    מה החלטת על המי שפיר?

• היי גולי,

עוד לא החלטתי... ביום ראשון אלך לשוחט, נראה מה הוא יגיד.

ולצאת מפה אני עכשיוממש לא יכולה.... אני תיכף יולדת, ומעביר דירה עכשיו ממש לא בא בחשבון - אין לי כוחות, לא נפשיים ולא פיזיים לזה
  • לדעתי ה״לא חוקי״ סמקרה הזה הוא זניח. הקרבה למשפחה של בעלך והתחושה שעושים לכם טובה זאת הבעיה העיקרית.
    אני לא יודעת עד כמה המצב שלכם מאפשר אבל אני הייתי בורחת משם. המקום הזה לא עושה לך טוב, השכנים לא נאים בעינייך והתחושה שאת חייבת למשפחה של בעלך שגם ככה מתייחסת אלייך מאד לא יפה לא שווה את זה. זו דעתי
  • אז תשבי עם בעלך ותסכמי מתי אתם עוברים
    זה בטח ממש קשה לך ככה
  • סמיילי - אולי את צודקת, אני לא יודעת מה בעיקר מפריע לי פה....
    הלוואי עליי לברוח מפה. וזה בטוח יקרה, כי זה מה שקבענו עם בעלי - שאם לא יהיה טוב - קמים והולכים.

גולי - זה נסבל אבל סתם מעיק קצת ברקע, את יודעת.... ומערכת יחסים המוזרה הזאת בין בני המשפחה הזו ממש הורגת אותי - שמנצלים את בעלי לכל מיני עבודות בית של חמתי, שהוא צריך לדאוג לאוכל לאחיו ושאנחנו משלמים לאמא שלו מלא כסף בחודש, הרבה יותר ממה שאנחנו מבזבזים .... ושהוא משלם לאח השני שלו כסף על הלוואה שלקח כדי לשלם על ענייני אבא שלהם שמזה בעלי לא ירראה גרוש אלא זה רק הבטחה שלא יצטרך לשלם אחר כך חובות של אבא שלהם יחד עם כולם.....בקיצור מריח חרא
  • אני חושבת שב"ה כשהקטנטונת תוולד היא תשכיח ממך את כל הצרות האלה כי היא תעסיק אותך די והותר במקסימות שלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה