בנות שלוקחות כדורים אנטי דיכאוניים / נגד חרדות ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש כאן כאלו ?

האלו לקחתן בהריון ?

אני בחודש שביעי וממש מתלבטת אם לקחת
    אני סובלת מocd שגורם למחשבות טורדניות
    בטח מפחיד את מי שלא מבינה מה זה ... אבל זה
    בסדר כי אני בן אדם שפוי עם בעיה ביולוגית כלשהיא

לאחרונה המחשבות התגברו
    ואני מאוד רוצה לצאת שפויה מההריון הזה
    ובכלל מהתופעות המשונות .

אשמח לשמוע בפרטי או בפורום
    אם יש מישהיא כאן שנטלה תרופות כאלו במהלך הריון

אגב , התרופות מותרות על פי המרכז הטאטרולוגי

הפייס שלי ortal dol
    מייל [email protected]

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
5 תגובות
עמוד 1
  • אני לוקחת כדורים נגד דיכאון, ואכן זה מותר בהריון ואין לזה השפעות לא טובות, עדיף מאשר האלטרנטיבה של בכי ותסכול ועייפות שמובילה לחוסר תפקוד.
    למען האמת, באופן הדרגתי בשלושה שבועות האחרונים הורדתי מינון והפסקתי איתם סופית, זה קרה בלי לשים לב וללא תופעות.
    אם לא הייתי לוקחת אותם בהתחלה- הייתי קורסת, תשאלי את אירה, היה לי שבוע שלא לקחתי ואיזו קריסה היתה ליייייייי..

ב"ה הכל בסדר עכשיו ואני במעקב את הרופאת משפחה שלי.

עזרתי?

• אם הכדורים מאושרים במכון הטרטולוגי אז למה את חוששת לקחת אותם? נראה לי עדיף לקחת, לא?

ורק שתדע שלפעמים הייתי רוצה שיהיה לי סוג קל של OCD.... ככה הבית שלי יהיה נקי והכל יהיה במקום
  • תודה כל השיתוף ...
    אני מרגישה שאני חייבת להרגע
    מרגישה לא מאוזנת וחסרת מוטיבציה !
    הכדורים מאושרים לפי המכון הטאטרולוגי
    אבל עדיין מפחיד אותי ...

הocd שלי קשור להיפוכונדריה ולא רק לניקיון
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אני מבינה את החשש שלך ,אבל אם התרופה מאושר , ואני בטוחה שאת לא היחידה בעולם עם OCD שנכנסו להריון כדאי לך אולי לבוא לרופאה המטפלת שלך כדי לדבר איתה על הנושא ועל זה שזה מפחיד אותך... יכול להיות שהפחד נובע גם בגלל OCD . בקיצר
  • הי אורטל,
    אני חושבת על כמות החרדות שקיימת בהריון בלי קשר להפרעת חרדה מאובחנת...
    ואני לא יכולה לדמיין מה את עוברת...
    אני מאמינה שבדקו את הנושא לעומק, ושאם הכדורים אושרו אז הם כנראה לא מזיקים...
    אם בעבר הכדורים הקלו עליך וגרמו לך לשלווה נפשית גדולה יותר נראה לי נכון לקחת אותם... אבל כמובן שאת צריכה להיות שלמה עם ההחלטה...
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה