זה נקרא "יאאאלה להוציא הכללל!!!" :)
אז אחרי הביקורת הקודמת בהלל (הכל סביסה, אה?) בסוף חודש שעבר דיברתי עם המנהל ואמרתי לו, עוד בלי לדעת מה יהיה בביקורת הבאה, שאני צריכה כבר שיחפש מחליפה, ורצוי כמה שיותר מוקדם כי אני רוצה לנצל קצת ימי חופש.
הוא היה די אופטימי והבטיח להחזיר תשובה בעוד כמה ימים.
אחרי כעשרה ימים באתי - לא היה לו מה להגיד לי, היה בחיפושים. חשוב לציין שבגלל עניינים כספיים לא יכולים לקחת מישהו בשכר אלא בשיטות אחרות (לא אתעמק בזה).
ואני עוד ביקשתי ממנו אם אפשר לצאת לחופש מיום ראשון הקרוב! כמובן שלא לא יקרה...
הכעיס אותי כמובן אבל האחראי שאני עובדת איתו היה בחופש, חיכיתי שהוא יחזור ושאלתי אותו מה המנהל אמר לו.
אז הוא אומר "אנחנו שוברים את הראש, לא יודעם מה לעשות, ומי שידפק פה זה אני (וכמה שזה נכון!)"... סיפרתי לו דיברתי עם מנהל ומתי, מה אמרתי לו ושאני רוצה חופש לפני, ושייתכן שיילדו אותי יותר מוקדם (גם כדי להלחיץ אותם עוד יותר שלא יחיו בסרט) ושבגלל יגידו תודה שלא התאשפזתי בכלל במקום להגיע לעובדה....
אז הוא בירר איתי עד מתי אני יכולה להיות בעבודה, ואמרתי לו שעוד שבועיים גג, עד הביקורת הבאה בסוף החודש (אני גם ככה צריכה לעשות בדיקות בתל אביב על הדרך, אז מה יש) כי קשה לי ואני מגיעה עם כל הקשיים שלי רק בגגל שחבל לי לדפוק ברז (כמה אני חננה, אה?) הוא הסכים, הבין, הפנים.
לאחר מכן כתבתי מייל מאוד יפה ומסודר למהל וגם לאחראי שלי, שיהיה כתוב, שבשבועיים הקרובים אהיה בעבודה פחות בגלל הבדיקות, ובביקורת הבאה בבית חולים אני כנראה אתאשפז ללילדה (לא בטוח אבל הם לא חייבם לדעת) אז אני מבקשת לחפש לי מחליפה בתקופה הזו וגם אם לא אתאשפז - אני לקוחת חופש עד הלידה, לא משנה מתי תהיה. רמזתי על כך שלא הגיוני להעביד אותי בהריון מתקדם שלא תקין במקום להוציא כבר לחופש, אבל הכל בביטויים יפים ומחושבים....
ביתניים אף אחד לא הגיב אבל זה לא מעניין אותי. אני גם ככה לא יודעת אם אחזור לעבוד שם אחר כך....
אבל לפחות יש לי את הסוף לראות - הנה הוא, ממש עוד שבועיים!!!!!
אני מקווה שבתקופה הזו אספיק לעשות כמה שיותר שיעורי נהיגה (עשיתי כבר איזה 10) ולעשות בדיקות מבלי לנסוע במיוחד בשביל זה ועוד מלא דברים אחרים, לפני שאנעל בבית/ביה"ח....
ועוד המנהל הדפוק הזה שולח לי מיילים שאני אקח על עצמי אחריות על כל מיני דברים בעבודה!!! ממש אידיוט... נראה לו שאני אסכים? אפילו לא הגבתי למיילים. גם ככה אין לי כבר ראש למה שאני עושה, אז אני עוד אוסיף? לא תודה