שאלת אמבטיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שסיפרתי בעבר הדפני קצת קטן לאופק.
    שוב ניסיתי היום לשים אותה בטבעת אמבטיה (כסא לאמבטיה) ולא הצליח כ"כ....

היא כמעט כל הזמן מחליקה לכל הצדדים..........

ועכשיו השאלה שלי היא למה?????????????????

מה, בחיים אני לא יוציא אותה מהדפני? מה קורה פה??
    אולי זה בגלל שהיא לא ממש יושבת לבד?

11 תגובות
עמוד 1
  • אני זוכרת שגם כשהבן שלי עוד לא ישב ממש הוא הסתדר טוב בכיסא של האמבטיה.
    אולי תשימי מסביב ״ריפוד״ חיתול או משהו...
  • איך חיתול? לקשוב מסביבה??

הבעיה שכסא אמבטיה הזה שאין לו מוט בין הרגליים.... אולי בגלל זה היא לא יציבה

• אה..לנו יש כיסא עם מוט בין הרגלים ונצמד לאמבטיה חזק.
    אולי זה באמת תלוי בסוג הכיסא?
  • איך הדפני קטן??

• היי, גם לי הייתה בעיה כזאת ומצאתי פיתרון ממש נחמד...
    קניתי ב50 ש"ח בלבד כמו 'מזרן' שבפנים יש מלא כדורי קלקר קטנים...
    הוא ממש נוח והוא צף במים.
    אני ממלא לעופרי את האמבטיה שלנו (זה החיסרון היחיד- מלא מים..) והיא צפה על זה עם הרגלים במים ומשפריצה לכל הכיוונים

• אולי באמת בעייתי שאין מוט בין הרגליים...

נופר, הדפני קצר מידיי... נכון שהוא מתארך אבל זה לא ממש נוח כי הוא ארוכה יחסית..

המזרן צף הזה, כבר לא שווה לקנות כי הוא לקטנים יותר וגם היא זזה המון והוא עלול להתהפך.. מפחיד.....

• אם היא עדיין לא יושבת בכוחות עצמה הייתי מוותרת על הטבעת אמבטיה בינתיים כי זה באמת פחות נוח גם לה וגם לך שאת כל הזמן צריכה להחזיק אותה שלא תחליק.
    כמו שנופר אמרה הדפני באמת אמור לגדול ככל שהילד גדל, צריך להזיז עד הסוף את הפלסטיק הזה שנמצא בין הרגליים..
  • הזזתי את הפלסטיק עד הסוף כבר מזמן... זה קטן לה, היא כמעט בת 10 חודשים זה ממש פיצי, היא גם ממש ארוכה 555 אך כנראה בגלל זה...

ואין לי ברירה בינתיים אני ישאיר אותה בדפני למרות שזה לא הכי נוח וקצת נכנס לה בטוסיקוני...אבל אני שמה ריפוד וזה קצת עוזר

• אורטל עם כל הכבוד אין מצב שאופק יותר ארוכה מרז

• כן האמת יש מצב.... חחחחחחחח

כנראה לי יש דפני קצר כי אצל חברות ראיתי יותר גדולים וארוכים משלי...

• אהה סליחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה