היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן יש לי שאלה= אני בהריון בחודש שמיני ולאחרונה היו לי דקירות באיזור השפה השמלית של האיבר מין. לא התייחסתי למרות שזה הציק לי והיו לי גם כאבים במפשעה. פתאום במקלחת שלשום כששטפתי את האיזור הרגשתי מן גולה קטנה בתוך השפה השמלית של האיבר מין :( מוכר למישהי? כשניסיתי להפעיל לחץ (כמו לצואה) זה התנפח טיפה. תעודדו אותי :(
8 תגובות
עמוד 1
אדישה ומוטרדת יקרה כידוע לך אף אחת מאיתנו לא רופאה ומה אם מישהי מאיתנו תרגיע אותך ואז יתברר שזה משהו אקוטי לבריאותך? זה בדיוק מסוג הדברים איתם עדיף להתייעץ מול מוקד אחיות. יכול להיות שזה כלום אולי זו סתם שערה שנכנסה בתוך העור ומביאה איתה מוגלה וכד', אולי זו גוש שומן קטן, אולי זה מיליון דברים, אבל אם את מגדירה עצמך כמוטרדת אז כדאי לפנות לגורם מבין מאיתנו. שתהיה לך שבת שלום.
ענבר אמרה הכל.
טלפון אחד למוקד אחיות - לדעתי גם הם ישלחו לבירור.
זה יכול להיות המון דברים, החל מהתנפחות של כלי דם בגלל ההריון וכלה בגוש.
אני שבוע הבא אלך לבדוק פשוט זה קצת מבייש אותי להראות את זה לרופא (אני יודעת שזה נשמע טיפשי). פשוט העליתי פה את השאלה אולי למישהי היה משהו דומה. גמובן שהעצות לא מחליפות חוות דעת מוסמכת של רופא תודה בכל אופן
לי היה בדיוק אותו דבר!!
באמת? ממש דקירות כאלה בשפה של האיבר מין? חשבתי שאני מוזרה שזה קורה לי והכי מוזר שהבליטה היא רק בצד אחד
אני התעצלתי ללכת לבדוק וזה עבר הכי טוב להיות בטוחים לא? לכי בראשון על הבוקר לבדוק.. אני ממש לא חושבת שזה "זוטות"
תרגישי טוב
לי בהריון הקודם היתה גולה גם בצד אחד אחד (גולה קטנה) כשהייתי בשבוע 38 בערך זה התפוצץ לי (אח"כ הבנתי שזאת שערה מתחת לעור) וירד לי דם על התחתונים כמעט נסעתי לבי"ח כי לא הבנתי שזאת הגולה חשבתי שאני מתחילה לידה
בנות,שום דבר שקשור לבריאות של כל אחת מכן לא יכול להיות מבייש!!!אתן חייבות ליזום ולשאול שאלות! זו הבריאות שלכן ולא של אף אחד אחר-אתן צריכות לדאוג לקבל את הטיפול הדרוש לכל דבר.הכולה הזאת יכולה להיות נקבובית שנסתמה-את מזיעה שם,ולא יכולה לעשות דוש כל חצי שעה...זאת יכולה להיות שיערה שגדלה פנימה אם את עושה שעווה..בכל אופן-יש רופאים,יש ביטוח,תנצלו את זה ותתייעצו.