היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חושבת שזה טבעי... במיוחד שבהריון הראשון לא יודעים מי ומה ומו ואז כשאת עוברת את זה אז וואלה זה מאחורייך לטוב ולרע עכשיו את יודעת מה מצפה לך וואווךה לא כל לידה היא אותו הדבר..
אני בעצמי לא בהריון וחושבת על הלידה הבאה ומתפללת שהיא תיהיה אותו הדבר... .
ב"ה את חייבת לחשוב מחשבות חיוביות ולשדר לרז רק דברים טובים על אחותה שתבוא ב"ה
המחשבות האלו עכשיו בלתי נמנעות תני להן מקום זה טבעי ולגיטימי אבל תזכירי לעצמך שאת חזקה ויכולה לעמוד בזה ורז תהנה ותרוויח מהאחות הקטנה שלה והן יהיו חברות טובות
מאמוש זה כל כך טבעי כל הרגשות האלה והחששות... תחשבי חיובי הכל יהיה בסדר ואני בטוחה שרז תיהיה שמחה על המתנה שתגיע בע"ה
??? ????... ??? ?? ?? ?????... [/url
אני כמוך גם... המחשבות חירפנו אותי אבל נראה שזה טבעי ובע״ה כשנגיע לרגע האמת כל מה שנרצה זה כבר לפגוש אותו/ה. [/url
כשהייתי בהריון עם רז ממש לא חשבתי על הלידה ואיך וכמה יקרעו ויתפרו אותי כי כל כך רציתי כבר לראות ולהחזיק אותה
טיבעי לגמרי
אני מאמינה שזה טבעי לחלוטין החששות האלו... ואני גם בטוחה שאת ממש לא הולכת לצער את רז אלא ההיפך הגמור! היא תהייה מאושרת שיש לה אחות!!!
תסתכלי על זה בצורה אחרת את מביאה לרז אחות שהיא תשחק איתה, הם יעשו יחד דברים וגם רז תלמד להתחלק בדברים ותלמד מיומנויות חדשות
נופר אני כמוך מפחדת רצח מהלידה כי כמו שאמרת אני יודעת מה זה
מבינה אותך..גם לי עוברות כאלו מחשבות.. אני משתדלת לא לחשוב ואומרת לעצמי שיהיה בסדר ומקווה שכך יהיה. אני גם חושבת על זה שאם יקרה בלילה ונצתרך להעיר את הילד ולנסוע איתו לבית חולים ומסכן..לא רוצה להעיר אותו. חושבת על פתרונות. גם יש אנשים שאומרים לי שהבן שלי יכול לקנאות בתינוק ...אני גם מפחדת מזה ורצות לי כל מני מחשבות איך למנוע את זה. בסופו של דבר כולם מסתדרים ויהיה בסדר את תראי
כמעט כל אישה עוברת את זה... טבעי בהחלט!!! תהיי חיובית ויהיה בסדר. מה שחשוב שעוברים ושוכחים!!! אני עברתי זוועות בחדר לידה ותאמיני לי שהכל מתגמד לעומת מה שיש לי ביד :) זה כאב של אושר! יהיה בסדרררר [URL=http://www1.glitterphoto.net/]