עידוד בבקשה- תגידו לי שזה יעבור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אההההההההה

טוב, לא קל לנו רבותיי, לא קל לנו בכלל!
    שקד עושה לנו בית ספר..
    לא נרדם מלאאא זמן ובינתיים צורח מעייפות. כלום לא עוזר
27 תגובות
עמוד 1
  • זה עובר זה עובר!

מה את נותנת לו לאכול? מניקה?
    שימי לב מה את אוכלת בעצמך... כרוב שעועית חומוס וכד'...

נותנת תחליף?
    אני לדוגמא שמתי לב שבכל פעם שנתתי תחליף היו לה גזים..
    אז הפסקתי עם זה הונקתי מלא ופתאום נעלמו כלא היו....
    בכל אופן- יש דברים טבעים כמו גרפ ווטר- ניסית?

וגם סימיקול בנות אמרו שהוא טוב

מה עם עיסויים= את עושה לו?

• מאוד מוכר!!
    עובר!!!!!!!! לנו עבר בגיל 4 חודשים
    סיוט של תקופה אבל גם היא חולפת ושוכחים את הכל בהבטחה

• אני רק מניקה.. בלי בקבוק ובלי כלום!
    משתדלת לאכול הכי ידידותי להנקה! אפילו ניסיתי להחליף את כל מוצרי החלב בחלב עיזים וכלום
  • זה עובר ואת תשכחי שזה היה...
    אנחנו סבלנו גם משהו כמו 3חודשים בקושי ישןןן..

• גם לרז שום דבר לא עזר!
    לא עיסויים, לא סימיקול ולא כלום!
    רק הזמן עשה את שלו

• יכולה רק לעודד בכך שזה באמת עובר לקראת גיל 3 חודשים
  • תודה חברות
  • מקווה שלא יהרגו אותי פה כי אומרים שאסור וזה מסוכן... אבל עמית ישנה על הבטן. מגיל 4 שבועות. אחרת הגזים לא נותנים לה לישון.
  • גם אנחנו סבלנו וכלום מהתרופות האלו לא עזר
    מה שעזר זה שהגיע גיל 3 וחצי חודשים וזה עבר

• מיה, את ממש לא לבד! לפני כמה זמן פרסמתי שאלה דומה בפורום הורים ומסתבר שהמון בנות היו משכיבות לישון על הבטן..

אני הולכת על הרע במיעוטו בינתיים.. מעדיפה שיישן כל עוד אפשר על הבטן עליי.. יכול להיות שאם לא תהיה ברירה בהמשך, אשכיב בעריסה על הבטן..

חייבים לישון איכשהו, לא?
  • ברור... אין הרבה ברירות...
    לישון צריך! גם את!
    האמת היא שעמית גם ישנה איתנו במיטה לפעמים, לא ביננו אלא בצד שלי ואני תוחמת את המיטה עם העריסה שלה, אני בטוח לא אסתובב אליה והעריסה בצד השני...
    בזמן האחרון פחות כי היא למדה לישון קצת 5555, אבל כבר בגיל שבוע היא הייתה ישנה איתי
  • את לא צריכה את חייבת לישון. ובמקרים כאלה גם לא אכפת איך .. זה מובן לגמרי.

רופא בדק שהכל בסדר וזה רק הגזים!?

• האמת שלא היינו אצל הרופאה.. אבל שבוע הבא יש טיפת חלב ורופא התפתחות ואולי אשאל אותם

רופאת הילדים פה ממש מעצבנת
  • כולנו, או לפחות רובו, היינו שם...
    כמובן שהתקופה תעבור

• אני מבטיחה לך שבגיל שלושה חודשים זה עובר כלא היה... כמה בעיות של שינה וגזים עברנו. זה עובר ואת תשכחי מזה ותתחילי להנות כל כך..
    בינתיים תהיי חזקה ורגועה

• אושרי שלי סבל המון מהגזים היה צורח שאפילו השכנה למטה היתה שומעת אני כל כך מבינה אותך.
    לאושרי לא עזר כלום כל יומיים הייתי בבית מרקחת מתחננת למשהו שיעזור לו ניסיתי הכללללל
    עד שמישהי אמרה לי לקנות נבט זה סוכר של פרסים קונים את זה בחנות תבלינים זה מגיע בצורה של גבישים הייתי ממסימה גוש קטן במים חמים נותת לזה להתקרר ואני יכולה להגיד לך שכל יום בירכתי את אותה אישה זה הדבר היחידי שהרגיע והרדים אותו...
    ואת חייבת לישון אחרת גם חלב לא יהיה לך מספיק שולחת לך מיליון

• תודה אהובות!!!
  • מותק אני מבינה אותך איתן גם צורך הרבה מגזים, מקווה שהתקופה תעבור מהר
    צריך הרבה סבלנות וכוחות,ף.
    מורן כמה זה גוש קטן? זה היה יוצא לך כפית? כף? מה הכמות בערך?
    זה בסדר להביא להם בגיל חודש פלוס? היית נותנת לפני ארוחה או אחרי? והאם בכל ארוחה?
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • מותק אני מבינה אותך איתן גם צורך הרבה מגזים, מקווה שהתקופה תעבור מהר
    צריך הרבה סבלנות וכוחות,ף.
    מורן כמה זה גוש קטן? זה היה יוצא לך כפית? כף? מה הכמות בערך?
    זה בסדר להביא להם בגיל חודש פלוס? היית נותנת לפני ארוחה או אחרי? והאם בכל ארוחה?
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • היי,

מוכר ובטח שזה עובר...

• לא זוכרת בכלל את התקופה הזאת.. אז זה באמת עובר
  • ב"ה

מוכר גם מוכר הנושא מהבן הגדול גזים,גזים,גרפסים,גרפסים........

• מתוקה

[/url
  • תודה על התגובות חברות
  • להשכיב על הבטן- לא לפחד מזה!!!. תקני בייבי סנס ותשכיבי אותו כמה שיותר על הבטן- למה שיסבול??? אם את עירה ובסביבתו אין צורך לחשוש מהשכבה על הבטן- כל הזמן תשגיחי ותסובבי לו את הראש במידת הצורך - אני גם נותנת חיתול זה מאוד מרגיע- ובודקת לעיתים תכופות שהחיתול לא כיסה את הפנים.
    זה עובר בגיל שלושה חודשים בממוצע- זה אומר שעברתם כבר חצי דרך.
    בהצלחה!!!

• אני מבטיחה לך שבגיל שלושה חודשים זה עובר כלא היה... כמה בעיות של שינה וגזים עברנו. זה עובר ואת תשכחי מזה ותתחילי להנות כל כך..
    בינתיים תהיי חזקה ורגועה

בינתיים תהיי חזקה ורגועה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה