יומולדת לילדי הגן - חייבת עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שהתעוררתי מאוחר בנושא - אבל פתאום קלטתי - יש לי 3 שבועות לחגוג ליונתן יומולדת לילדי הגן שלו!!!!

זאת פעם ראשונה שלי מן הסתם - איך עושים את זה?
    הסלון שלי הוא בגודל של כ-24 מ"ר - נראה לכם שכל הילדים יכנסו בו? בטוח לא עם ההורים, נכון?
    איפה אני מוצאת מפעיל?

help!!!!

ד"א, אשמח גם לשמוע מחירים

יעל, אמא של 2 אפרוחים
12 תגובות
עמוד 1
  • כמה ילדים מוזמנים? יש לכם חצר?
    בימי הולדת אצלינו ההורים נשארים גם כי הילדים קטנים וזה לא הוגן לתת לשני הורים להיתעסק עם כל הבלגן של הילדים ויש המון בלגן. בעיקר עם בנים. ולרוב אצלינו מביאים אחים קטנים כי אם ההורים לא נשארים אז אין מי שישמור עליהם בדרך כלל.כמעט לכולם יש אחים קטנים...
    לא הייתי ממליצה לעשות בבית בגלל כל הליכלוך והגודל.
    אצלינו כשעושים בבית אז בהתחלה יש מתנפח בחצר חצי שעה ואז מפעיל שעה ואז כיבוד ועוגה.
    אם עושים יומולדת במקום מיוחד בשביל זה אז המחירים הם בין 1000 ל 2000 שח לא כולל עוגה.
    אני באופן אישי לא חגגתי לבן שלי הסתפקנו ביומולדת בגן. הבן שלי לא ביקש אז חסכנו השנה. נראה מה יהיה שנה הבאה.
    מזל טוב
  • אני חגגתי לנועם בבית,אבל הזמנו 6 חברים, שבאו עם ההורים,ככה שהיה מקום...

ימי הולדת שעשו חברים היו במתנס"ים או בחדרי ג'ימבורי בבניינים בשכונה.

תעשי בדיקה,בטוח שיש מקומות כאלה להשכרה.
    מפעיל,פרסמו פה לא מזמן רשימה של מפעילים במחירים שפויים...
    תנסי לעשות חיפוש.

אנחנו עשינו יום הולדת פיראטים.אם תכנסי לpinterest תקבלי ה-מ-ו-ן רעיונות לימי הולדת לפי נושאים.

• אני זוכרתשאמרת שהוא מפחד ממפעילים, לא?.........
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הוא מפחד ממפעילים שמתחפשים. היינו ביומולדת ביום רביעי והוא מאוד נהנה למרות המפעיל.

(ככה שגם עניין המפעיל הוא מאוד תחת מגבלות)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • כשעשינו למעין יומולדת בבית רשמנו בהזמנה בלי הורים וביקשתי מעוד שתי אימהות שיישארו לעזור לנו (ביקשנו מראש כמובן), אבל מדובר רק על 12 ילדים...
    בסביבות 17:30 את יכולה לעשות גם בגינה/פארק מוצלים.

• לגבי מפעיל את יכולה לדבר עם חופיתוש שלנו

אצלנו היו נראה לי השנה שני ימי הולדת שעשו בבית ההורים נשארו היה קצת צפוץ אבל הילדים נהנו ולא הפריע להם
    יש מתנסים שמשכירים חדרים במכיר מוזל ..אני יודעת שיש גם בתי כנסת שעושים את זה ומשכירים חדר במחיר ממש סימלי

• הייתי ממליצה לך לחפש מקום לעשות בו את היומולדת אם הבית שלך קטן או אם אין גינה... בכל אופן, תנסי במתנ"סים - יש להם אולמות כאלו....
    יומולדת שמח!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• אני עשיתי בג'ימבורי למרות היה מיותר כי הילדים בקושי שיחקו בו אצלנו ההורים היו והרוב הביאו את האחים הקטנים שהם היו בג'ימבורי, המפעיל לקח לי חצי מחיר כך,שהיה מעולה בגדול כתבו לך המחיר כולל הכל בין 1000 ל 2000 ש"ח ועדיף גינה,עם,הורים

• היי,
    גם אצלנו תמיד ההורים נשארים עם הילדים.
    מי שחגג השנה עשה את זה או בחצר הבית או באולם של מתנ"ס או משחקייה,
    אפילו הרחיקו לכת ועשו ב"בית חלומותיי".
    אני מצד אחד לא רציתי מליון איש אצלי בבית ומצד שני לא רציתי לשכור מקום
    אז....אתמול חגגנו לנועה יום הולדת בבית.
    החלטתי להזמין רק בנות, כי גם ככה בכל ימי ההולדת שהיה בהם מפעיל הבנים היו בצד או משחקים עם כדור או רבים מכות :)
    הזמנתי מפעילה שעשתה להן סדנא של קישוט עוגיות והכנת סוכריות מבצק סוכר
    היו 20 בנות, ההורים לא נשארו (רק איזה 4 שהילדות לא שיחררו אז הן עזרו)
    הן יצרו, אכלו ממתקים, היה טקס עוגה, פיצה וטרופית. כל אחת הלכה הביתה עם 5 עוגיות שהיא קישטה ו-5 סוכריות שהיא הכינה (כל אחת בצלופן קשור בסרט).
    היה מקסים!!! הבנות נהנו מאוד, האימהות התלהבו מהפעילות ונועה ממש ממש שמחה!!!

• טוב, דיברתי עם עוד אמא מהגן שלילדה שלה יש גם יומולדת באוגוסט ואני מקווה שנעשה ביחד - ככה זה גם יחסוך לי עלויות וגם יקל עלי את הארגון שהוא קצת ברגע האחרון.
    לה יש דירת גן - וגם חשבתי שאני יכולה לעשות את זה בבית של סבתא שלי שיש לה חצר.

בקיצור, אני רק צריכה המלצה למפעילים (אם אפשר + מחיר זה יעזור).

תודה
  • ראי הודעה שלי למעלה

• נשמע מגניב!

מה שכן - קחי בחשבון שהמפעיל יתייחס לשני המינים (יש כאלו שעושים רק משהו שמתאים לבנים או לבנות, ואז המין השני מקופח)

יש המון מפעילים טובים - שווה לעשות סקר שוק (יש כאלו שלוקחים 700-800 שזה עוד בסד, ויש אפילו 1,500 ו-2500......הכל בהתאם ליד הדמיון הטובה ולתקציב המופרע שהורים מרשים לעצמם לבזבז
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה