היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה כיף לראות את האופן שהפורום פעול, כמה תמיכה ואהבה יש בכן!! ישר כוח!!!
    אני חדשה כאן ורוצה לשתף אשמח לתגובות...
    אני נשואה מזה שנה וקצת ואני מנסה להרות מזה 8 חודש , לפניי חודשיים נקלטתי אך לצערי הרב הייתה הפלה טבעית... אני חודשיים אחריי וקיבלתי כבר 2 מחזורים ועכשיו מקווה שלא לקבל את השלישי ... בהריון הקודם היו לי רגישות בפטמות ותכיפות בשתן אך הפעם במידה ונקלטתי אין לי אף על פי שעשינו במועד הביוץ...
    מה שכן יש לי זה כאבים בגב התחתון האם זה סימן הריון ? יכול שאני גם משלה את עצמית כי עד כמה ימים עבדתי בעבודה פיזית שקורעת את הגב אז יכול להיות שזה תוצר וחוץ מזה סימן מוזר שקורה לי זה עיקצוצים בטבור... האם זה סימן?
    מלבד זה הכל זורם על מי מנוחות, צריכה לקבל בין ה19-22 מחכה כבר אלוהים !
    בהצלחה לכולן
8 תגובות
עמוד 1
  • היי,

קודם כל ברוכה הבאה, זה באמת אחלה פורום ובעיניי מאוד מאוד עוזר עם כל השאלות הקטנות שמקננות בנו כל הזמן, ועם התחושות שעולות אצלנו ולא תמיד נוח לנו לפרוק אותן עם הסובבים אותנו...

לגבי הסימנים, אני מעולם לא הייתי בהיריון, אז קשה לי לומר, אבל נראה לי שזה מאוד אינדיבידואלי ומשתנה מאישה לאישה.

בכל מקרה, מקווה שהימים הקרובים יעברו מהר, ותעדכני בחדשות טובות! ככל הנראה, החודש הזה מסתמן כחודש עם כמה בשורות טובות פה בפורום...

בהצלחה!
  • ברוכה הבאה, לשהות קצרה.
    כל אחת והסימנים שלה, אצלי זה תכיפות בשתן ובאמת רגישות בפטמות אבל גם כל הריון הוא שונה.
    מאחלת לך שנקלטת ולהריון בריא, תקין ובידים מלאות!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ברוכה הבאה לשהות הכי קצרה שיש!!!!!זה עדיין מוקדם מידי לא!!?בנתיים תהיי רגועה...שיהיה בשורות טובותת!ותעדכני אותנו;)
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • ???? ?????? ????? ...????? ?? ???? ?????? ?????? ????? !!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• רעות מה רצית לשאול אם כל כך הרבה סימני שאלה ? תודה לכל שאר הבנות שענו ;-*
  • היי מותק

מאחלת לך הריון תקין ל9 חודשים מושלמים
    גם אני עברתי הריון כושל לפני
    וברוך ה׳ בלי עין הרע אני כאן !
    ( עברתי הפריה )
    בכל אופן הגישה שלך היא החשובה מכל
    אל תנסי לפרש סימנים
    לכל אישה זה אחרת .
    תחשבי ימי ביוץ אפילו תקני מקלוני ביוץ
    לי בזמנו ממש הסתדר עם המקלון
    דבר נוסף , כשאת מקיימת יחסי מין
    תרימי רגליים ל10 דקות !
    אני ממליצה על דיקור אם את בקטע
    יש לי מישהי תותחית להמליץ עליה .
    קוראים לה כנרת והיא נקראת מנהלת את הפורום

בהצלחה רבה
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • ברוכה הבאה..גם אני באיחור והיו לי שבוע שעבר עיקצוצים בתבור ועכשיו יש לי שם חצקון D: אני יצא לי חיובי את בטח תראי כאן בפורום ותביני שזה אכן סימן..בהצלחחה
  • מעיין, יצאה לך חיובי בבדיקת היריון??? הבנתי נכון???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה