חייבת לשתף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות שבוע טוב לכולן
    זוכרות את הסיפור שספרתי לכם על האישה שפגשתי בגינה לפני כמה שבתות והתערבה לי בחינוך של אביאל שאמרתי לו להפסיק להציק לאחותו שאני לא יודעת לחנך ילדים אז השבת פגשתי אותה שוב.
    לקחתי את מאיה לגינה אחרת וגם האישה הזאת היתה בגינה פתאום אני רואה שהאישה הזאת צועקת על איזה ילד ומרביצה לו אני הייתי בשוק ולא יכלתי להוציא מילה מהפה מההלם.
    מה מסתבר הילד הזה שהיא הרביצה לו בגינה בכלל לא שלה זה ילד שהגיע לבד לגינה פשוט הילד הזה יתגלש לו במגלשה ונתן בלי כוונה לאיזה ילדה קטנה ילדה של החברה שלה מכה כי הילדה היתה צמודה למגלשה היא קבלה מכה מהרגל שלו בזמן שהוא יתגלש האישה הזאת תפסה אותו ומה זה נתנה לו מכות בידיים שלו ועל היד חבל על הזמן והתחילה לצעוק עליו איפה אתה גר אני באה עכשיו לאמא שלך ואני יראה לאמא שלך מה זה.
    אני הסתכלתי עליה
17 תגובות
עמוד 1
  • האשה נשמעת לי עם הפרעה נפשית כלשהי.את צריכה לנסות למצוא את האמא של הילד ולספר לה על מה שקרה.דבר שני-פעם הבאה שימי לב כשתראי את האשה הזאת שוב,ותזמיני משטרה,ואם תוכלי-תקליטי את מה שקורה בוידאו של הטלפון או מצלמה,שיהיו לך הוכחות.
    אין מה לעשות עכשיו-לאכול את עצמך לא יעזור פה.תיהי חכמה יותר בפעם הבאה.אנשים כמוה חייבים התערבות

• גם אני חושבת שהיית צריכה להגן על הילד. היא מופרעת האישה הזו
  • אנשים סתומים

• מסכימה עם הבנות!
    למרות שאני הייתי קורעת אותה!

• בנות הייתי בלי פלפאון ככה שלצלם את מה שקרה שם לא יכלתי ודבר שני הייתי בשוק אני לא מפסיקה לחשוב על הילד המסכן הזה שקיבל מכות מאיזה אישה.
    ממש רע לי ואני לא מכירה בכלל את הילד הזה.

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני מבינה את תחושותייך...

לדעתי היית צריכה להתערב. אני הייתי מזמינה אפילו משטרה!
    מכה חסר ישע! אין, זה מזעזע!!!

אבל את יודעת איך זה בדיעבד... לא כזו חוכמה גדולה!
    תלמדי מהמקרה הזה להבא!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אמאל'ה, היא לא נורמלית

• בנות קל להגיד שהיתם מתערבות
    לכו תדעו מה האישה הזאת מסוגלת לעשות היום לא חסרים אנשים חמומי מוח שעושים דברים , שלא נדע איזה סיפורים יש
    אז שאף אחד לא תעמוד בסיטואציה כזאת כי אי אפשר לדעת לאן הדברים יגררו שם

רחלי

• אני לא אגיד לך מה היית צריכה לעשות כי אני לא יודעת מה אני הייתי עושה, אני רק יודעת מה הייתי רוצה לעשות

• איפי - מה זאת אומרת קל להגיד? אני לא סתם אומרת, כבר קרו מקרים שהתערבתי! אני לא מסוגלת לראות דברים כאלו.

אם זה מגיע להתלהמות - אני לוקחת את הילדים והולכת משם, אבל בלב שלם, שעשיתי מה שיכולתי. כזו אני. כל אחת והאופי שלה
    [email protected]

• אור טל הלוואי שהיו יוצאות לי המילים מהפה באותה הרגע אני אומרת לך הייתי בשוק פשוט בשוק החזקתי את מאיה במגלשה אחרת ועמדתי כמו לא יודעת ופשוט בשוק ולא יצאו לי המילים מהפה אחרי כמה דקות רציתי ללכת אליה ולהגיד לה משהו אבל לא יכלתי לדבר פשוט ידעתי שאין אם מי לדבר כי ראיתי אותה אז בגינה עם התקרית איתי שהיה שהתערבה לי בחינוך הילד פשוט לקחתי את מאיה מהגינה וחזרתי להורים שלי וישבתי עם אמא שלי ופשוט ספרתי לה ולא יכלתי שלא לחשוב איזה רע אני שלא אמרתי לה כלום.

• [email protected]

• ממוש את לא רעה, אני גם לא יודעת מה היתי עושה באותו רגע זה לא סיטואציה פשוטה

• נו היא רק הייתה צריכה לעשות את זה לידי....מעניין מי היה יוצא חבול ומוכה....
    אני מקווה שאין לה ילדים משלה ואם כן, זה מוביל אותי למחשבה שכנראה בעתיד לא יהיה מנוס ונשים וגברים יצטרכו לעבור ועדה מיוחדת שתחליט אם הם ראויים להיות הורים או לא!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה