לא אוהב מים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות שלייי ערב טוב :)
    רציתי לשאול אתכן מה אני אמורה לעשות אם הילד שלי ממש ממש לא נוגע במים?
    הוא לוקח כמה שלוק-שתיים ומוציא. לא מוכן לשמוע על עוד. ועכשיו הימים מאודדדדד חמים משהו באזור ה 40 מעלות ואני לא מוכנה בשום פנים ואופן שהוא יתייבש לי אז אני נותנת לו מים עם ויטמינצ'יק בטעם אפרסק שאת זה הוא שותה עד הטיפה האחרונה!
    לדעתכן אני עושה נכון?
    בעלי וחמתי נגד.. אבל לא אכפת לי מאוד חשוב לי שלא יתייבש.(מנסיון מר שלי מעצמי..) מה אתן אומרות?

8 תגובות
עמוד 1
  • לפי דעתי זה בסדר גמור גם אני נותנת ליהונתן ויטמינציק ענבים הוא חולה על זה! ואני גם מביאה לו תה גרגירים שך תינוקות את יכולה לקנות בסופר גם את זה הוא מאוד אוהב

• לדעתי במקרה הזה כמובן ההתנגדות מתגמדת אל מול התוצאות בשטח.
    עדיף שישתה מים עם ויטמינצ'יק מאשר שלא ישתה בכלל, במיוחד בימים החמים האלה!
    ככה שלדעתי את עושה הכל בסדר גמור
  • תה של היפ=אוולין מאוד אוהבת. המתיקות על בסיס סוכר ענבים שזה פחות גרוע מהסוכר הלבן.

דברו איתי בפייסבוק
  • תראי בעקרון מהתחלה לא צריך להרגיל למתוק..
    אבל כמובן שאם הוא מתנגד וחום איימים אז עדיף שישתה אפילו את זה!

אני חושבת שכדאי לך להפחית בכמות לאט לאט עד שיתרגל לממש טיפה של מתיקות.. ןאז אולי תוכלי להפסיק את זה לגמרי.

• גם אני חושבת שעדיף תה מאשר סוכרים לבנים...
    או שחצי בקבוק ויטמינצ'יק ביום והשאר תה קר.
    אל תרגילי אותו לשתיה מתוקה מגיל קטן... זה ממכר.
    אבל תבדקי טוב מה כתוב על האריזה של התה, כי תראי מה קראתי לאחרונה:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3735796,00.html

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • אני חושבת שאת אמא נהדרת

• אם ניסית מיצית בדקת חקרת את כל האופציות (תה שומר תה של היפ חליטות טבעיות למיניהן וכו) וכלום לא עזר אז כן.
    באופן עקרוני זה מאוד מאוד לא בריא
    אני לא רוצה להפחיד אותך אבל גם לי אמא שלי נתנה רק מיצים וכל השיניים שלי נרקבו עד גיל 4 - וברור לי שהמיצים של היום יותר בריאים מהזיפ של פעם - אבל עדיין זה לא בריא בכמויות עצומות

• אני חושבת שזה בסדר גמור, העיקר שישתה,
    תנסי לאט לאט להוריד לו מהמתיקות, ככה אולי יתרגל לטעם של מים,
    תנסי תה צמחים לתינוקות,

העיקר שיכניס נוזלים לגוף, וגם שיתרגל לשתות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה