היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנותתתתת!!שבוע טוב לכולםםם מחא בבשורות טובות ומשמחות!!! וואי אני ממש בלחץ!!בעלי ביום שני עושה בדיקת זרע!!אני מקווה שהכל בסדר אצלו!!בע״ה!!! היום התחלתי לספור את השבעה נקיים...וכנראה שהחודש ננסה את מזלנו בטבעי...(איקקלומין זה חודש כן וחודש לא) הלוואי שהחודש יצליח לנו...חודש הבא יש חי יומהולדת..וואי איזה מתנה זו תהיה אם יהיה הריון!!לא יהיה דבר שישמח אותי ב-ע-ו-ל-ם-!!!יותר מיזה...
תאחלו לי בהצלחהההה!!!עידכונים בהמשך;)) ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
8 תגובות
עמוד 1
שבוע טוב חמודה !!! מחזיקה אצבעות לחודש פורה !!!
If you believe in yourself enough And know what you want You're gonna make it happen Make it happen And if you get down on your knees at night And pray to the Lord He's gonna make it happen Make it happen
שבוע טוב! מחזיקה לך אצבעות לחודש קליטה מדהים!!!!!!!!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
שיהיה שבוע דבש עם בשורות טובות בובה בהצלחה לבעלול! ומקווה שתהיה לכם מתנה מושלמת ליום ההולדת, בע"ה קדימה לעבודה!!!
שבוע טוב ומוצלח ובשורות טובות .בהצלחה מאמי לך ולבעלך.
שבועע טוב נשמה טהורה!!!
שבוע טוב, בהצלחה לבעל ולך כמובןןןן
מירי
תודה רבה בנות!!
יאא איזה חודש פורה יש החודש!! יאללה שיהיו עוד בשורות טובות כאלהה!!! ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מקסימה
שיהיה גם לך שבוע נפלא מלא בבשורות טובות ... החודש בפורום יש חודש פורה..