סינדרום הפסקת נשימה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא מזמן כתבה כאן הדסקה אני חושבת על זה שהבן שלה עשה לה הפסקת נשימה תוך כדי בכי... אני זוכרת שקראתי את זה ולא האמנתי שהרופא אמר לה שזה על רקע התנהגותי.
    היום אחה"צ, אביתר היה ליד אמא שלי ואני יצאתי שניה מהבית לגינה - הוא כנראה התחיל לבכות, ופתאום שמעתי אותה צועקת: "מה קרה מה קרה???" והיא רצה אלי איתו בידיים כחול, לא נושם, הגב מוקשת לאחור ועיניים מגולגלות...
11 תגובות
עמוד 1
  • מפחיד!
    תשאלי את הרופא שלך,
    כמו שקראת בשירשור של ציל צול את לא לבד בזה..
    גם יוסי עושה את זה וזה מפחיד..
    ואחרי שקראתי מה שכתבת בכלל נלחצתי

• שילגי ואנגל - אני ממליצה לפני שאתן מאבחנות את הילד ללכת לרופא שיוודא שזה זה (ברור שחס וחלילה שזה משהו אחר - אבל כדאי להיות בטוחים).

מפחיד מאוד מאוד!

אני לא חושבת שהייתי יכולה לשמור על קור רוח אם היה קורה לי כזה דבר. גם אם הייתי יודעת בוודאות שזה סינדרום הפסקת נשימה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • יעל...כשאין ברירה אז אין ברירה

• באמת מבהיל ומפחיד מאוד

• במקרה נזכרתי מי פרסמה בעבר על זה... ואפילו מצאתי לך את השרשור
  • קודם כל - תבדקי את זה עם רופא
    על פניו זה נשמע לי התנהגות כמו של ניצן, ונכון זה ממש מפחיד (לפעמים ניצן גם מפרכס..
  • לבן היו פירכוסי חום וזה דיי דומה ךלמה שתיארת אני מנסה להתקשר אבל הטלפון שלי מורד כרגע ..

• ??????? ??? ?? ???? ??? ?????.. ?? ?? ?? ?????
    ????? - ?? ???? ?? ?? ???? ??? ?? ??????.. ?? ???? ??? ????? ?? ????? ??? ???
    ???? ???? ?? ?? ?? ???? ????, ????? ?? ??? ?? ?? ?? ????..

[
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה