היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מניקה הנקה מלאה, וכנראה שהתחלנו עם הגזים, כשהוא ישן הוא קיטר והתאמץ, וגם עכשיו כשהוא יונק הוא בוכה תוך כדי ומיתאמץ.. ממש קשה להניק ככה, הוא לוקח לגימה ואז מוציא את הפיטמה ובוכה ווכה זה ממשיך.. ניסיתי לעצור באמצע, להשכיב אותו על הגב ולהרים לו רגליים אבל זה לא עזר אז המשכתי להניק.. מה עושים במצב כזה? במשך היום אני מביאה לו חליטת זרעי שומר להקלה על הגזים יש משהו אחר יותר טוב?
5 תגובות
עמוד 1
אולי זה גרעפס מה שמפריע לו בהנקה עצמה? לפעמים בהתחלה הם עוד לא מתחברים טוב טוב ובולעים אויר וככל שעובר הזמן הם לומדים לינוק ויש פחות גרעפסים... נסי דוקא להרים לכתף לכמה דקות ואז להמשיך להניק ברוגע
זה לא גרפס, חשבתי על זה גם.. הוא ממש מתאמץ לקקי ולא יוצא לו והוא מתעצבן.. עד עכשיו הוא מתאמץ..
אם יש בעיה של קקי, אפשר לתת כפית של מיץ עגבניה שסחטת, ממש לסחוט כמה טיפות לכפית, אצלינו זה עזר מאוד.... בימים הראשונים הקיבה שלהם כמובן רגישה, וכל דבר משפיע, גם כמה טיפות של עגבניה.... השאלה אם הוא מתאמץ לקקי? או לגזים? לחיצות של רגליים לכיוון הבטן (כשהתינוק שוכב על הגב) משחרר לו את הגזים... נסי לעשות זאת לפני ההנקה.... יש תכשיר שנקרא גרפווטר, השתמשתי רק בילד הראשון, בשני סבלתי בשקט "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אולי בהנקה יוצא לך זרם חזק מידי?
אצלינו גרפווטר עבד מצויין. יכול להיות ששהוא לא מתחבר נכון לשד ואז לא יוצא והוא מתעצבן תנסי להתייעץ עם יועצת הנקה