יכול להיות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב ושבוע מצויין....חייבת לשתף
    אתמול הלכנו עם חברים בערב למסעדה,הזמנתי את הכדורי פירה שאני אוהבת וכשהם הגיעו כולם אכלו ורק לי הם היו חמוצים כאלו,ממש טעם מוזר חשבתי שאני משתגעת...בעלול החמוד שלי הזמין רביולי וברגע שהוא הוסיף פרמזן מעל חשבתי שאני עומדת להקיא לו לתוך הצלחת...היה לזה ריח נוראייייייייייייייייי
    בבוקר קמתי להתפנות ומאז אני מרגישה שמשהו לוחץ לי על השלפוחית כאילו עומד להיות לי דלקת בשתן....
    אני אמורה לא לקבל ביום חמישי הקרוב,
    האם יתכן או שזה סתם פסיכולוגי??? כל-כך לא בא לי להתאכזב...

מירי
10 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות הריון יכול להיות דלקת שתם בהקשר לשתן זה מה שהיה קורה לי וחשבתי שזה סימן להריון אבל זה בעצם סימן לדלקת אז תבדקי את זה ...בקשר לריחות זה בדיוק מה שקורה לי ובגלל זה חמותי חושבת שאני בהריון..זה סימן מאוד נפוץ
    אתמול הייתי במטבח..וחמותי היתה בחדר פתחה שם איזה סיר על הפלטה...ולא הבנתי למה אני מריחה ריח של אוכל פתאום ראיתי אותה יוצאת מהחדר אמרתי לה פתחת שם עכשיו סיר??היא אומרת לי כן ומסתכל עליי במבט כזה חחחח שהיא מבינה יעני
    וכשלפני כמה ימים הרחתי ריח שמבשבלים בשר כמעט הקאתי זה באמת יכול להיות סימן...
  • ריח וגועל מרוכל מסויים זה בהחלט סימן..אבל לפעמים מרוב רצון להרות אנחנו מחפשים את הסימנים בנרות..
    הלוואי שנקלטת מחזיקה אצבעות!!!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• יקרות שלי,ברור לכן שאני מסנה לא לחשוב על זה בכלל אבל לפעמים זה בלתי נשלט...בדרך כלל אני לא רגישה לריחות וזה הכי מוזר אצלי...ונשבעת לכן שזה היה ממש מוזר מה גם שאספתי חברה בבוקר לעבודה ופשוט לא יכלתי להריח את הבושם שלה אוי אלוהיםםםםםםם כמה שזה היה נורא!
    מעיינוש יכול להיות שזו התחולה של דלקת אין לי ספק אבל סתם סיפורון בת דודה שלי ככה גילתה שהיא בהריון :-)
    רעותי אין ספק שאני רוצה להרות ויכול להיות שזה פסיכולוגי אבל היה לי ממש מוזר....הגב כואב לי בטרוףףף אבל ככה זה לפני חזור מאז שהפסקתי את הגלולות לפני כ-4 חודשים....ממש מקווה לטובבבב

מירי
  • נשמע מעולה!! :)
    מחזיקה לך אצבעות!
    תחזיקי מעמד עד הבדיקה ועדכני! :)
  • מחזיקה אצבעות מירי יקרה
  • אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מירי
  • הלוואי!!! בשורות טובות בע"ה!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מחזיקה לך מליון
    הלוואי וזה זה...
  • מירי יקירתי הלוואי וה
  • מירי אני הבנתי מההריון הזה שאם מריח ריח ונהיים רגישים לריחות זה לא יכול להיות פסיכולוגי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה