היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני נשבעת לכן יושבת במשרד עם דמעות בעיניים אין לי כח ליום הזה אין לי כח ללחץ של היום הזה אין לי כח לעומס של היום הזה בא לי להיכנס למיטה ולצאת שבוע הבא
אוף בנות אני בשביזות יום א' קשה ביותר
18 תגובות
עמוד 1
מה קרה מאמי?
גם אני בשביזות של יום א'....
אין מה להגיד... :( [/url
מאמי יהיה בסדר - תתעודדי שאת אוטוטו חוזרת לבנות
כנ"ל.... כבר 10:30 ועדיין לא התחלתי את היום... מוצאת אלף דברים לעשות חוץ מלעבוד.. שצתיתי כבר קפה שני, קראתי כתבה בוואלה (על "עניין של זמן, ראיתן, אגב?.. ממש אהבתי), קראתי בפורום, הגבתי קצת.. דיברתי עם בעלולי (כן, ממש מזמן לא התראנו...)
יאלללה, לא נחיל לא נגמור... תתעודדי בובה
כנ"ל
סיווני היום זה יגמר יותר מהר ממה שחשבת
אין לי כח לשבוע הזה!!! יש לי שבוע עמוס!!!!! אהאהאהההההה שמישהו יזפזפ אותי ליום שישי (יש לי סקירה )....
אנחנו אוהבים אותך
ככ מבינה אותך תמיד מתחיל לי כאב בטן כבר בבוקר עם הקפה אני מלחיצה את עצמי עם מחשבות על כל מה שמחכה לי במשרד, ואיזה לחץ ואין לי כח.....
אבל, תמיד טוב להתחיל מיד את העבודה ולא לשקוע בכל מיני אתרים בנט. אני מתחילה את הבוקר פה בפורום אבל נותנת לעצמי רק 10 דקות ואחר כך.... לעבודה
כך גם עובר הזמן מאוד מהר!!!
שיהיה לכולנו אחלה יום ראשון, שיעבור מהר!!!!
זה הכל ביחד: זה העובדה שהיום יש לימודים עם המרצה הבלתי נסבלת שבבוקר אמרתי ללהב שהיום אמא בלימודים והיא עשתה פרצוף מאוד עצוב וראיתי איך החנק עומד לה בגרון והיא מתאפקת לא לבכות
וואווו עד כדי כך המצב קשה???
לי אמנם קשה לקום בבוקר אבל כשאני כבר מגיעה לעבודה זהו התעוררתי סופית.. אי אפשר לסגת אחורה
בכל אופן- היום אני בבית כי אני לא סיימתי לצרוב את הדיסקים שעושים לי בעיות מיום שישי כבר! אבל קמתי כבר ב 6 עם הילדה... ככה ש...
חחחחח סיון את קורעתתתתתתת
לא כיף אבל בהחלט עובר יקירתי
שביזות יום א' שיעבור לך היום בנעימים ובמהירות
לא נותר לי מה להגיד חוץ מלתת לך מלא.. [/center] ]
קוקי אני מבינה אותך ימי ראשון הם כאלו מחורבנים ומבאסים במיוחד אחרי שבת כיפית עם הבנות!!! אני שונאת את ימי ראשון גם!!!
ובובי שתמות מה אכפת לך מפרצופי התשעה באב שלה????? שתיחנק!