ביוץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתאריך 6/7/12 קיבלתי מחזור
    אחרי הפסקת גלולות
    כל 26 יום מקבלת מחזור5 ימים בתום החפיסה של הגלולות

מתי תאריך הביוץ שלי?

האם יכול להיות שחל אתמול?

כי היו לי קצת כאבי בטן תחתונה
10 תגובות
עמוד 1
  • אם המחזור שלך קבוע כל 26 יום תורידי 14 יום וזה יום הביוץ שלך
    אבל הפסקת לקחת גלולות יכול להיות שזה ישתנה
    אם את רוצה תקני לך ערכת ביוץ בסופר פראם זה יעזור לך לאתר תביוץ
    בהצלחה!

• מה ההבדל בביוץ כשמפסיקים לקחת גלולות?
  • ביוץ מגיע 14 יום לפני הווסת הבאה שלך כשמפסיקים גלולות לעיתים המחזור קצת משתבש ..
  • אז איך אדע לחשב את הביוץ?
  • יש מלא שיטות:חום השחר הפרשות ערכות ביוץ מעקב זקיקים בדיקות דם וכו'..את צריכה לחכות לראות מה קורה עם המחזור שלך אחרי הפסקת גלולות..אם את רוצה להתחיל לנסות כבר החודש אני ממליצה לך לקנות ערכות ביוץ בסופר פרם זה יעזור לך מאוד
  • האם מרגישים כשמבייצים?

כאבי בטן או משהו כזה?
  • יש נשים שמרגישות כאבים בזמן הביוץ אני אישית רק פעם אחת זהיתי ביוץ מזה שנה וגם זה היה בעזרת הערכה
  • נוני היקרה, ברוכה הבאה ובתקווה לשיהות קצרה.
    אחרי גלולות את לא יכולה לדעת מה אורך המחזור שלך כיוון שה 26 יום זה בעקבות הגלולות
    מציעה שתבדקי עם ערכות ביוץ וחכי למחזור הבא ותדעי פחות או יותר מה אורך החודש מחזור שלך. בתקווה שלא יגיע

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • גם אני מקווה
  • היי

ברוכה הבאה לשהות קצרה ונעימה :)

כדי לחשב את אורך המחזור שלך את צריכה לקחת 3 מחזורים אחורה ולעשות ממוצע
    בנתיים כדי לך להיעזר בערכות ביוץ ( ורק שתדעי גם בערכות ביוץ אין 100% אמינות...)

שיהיה לך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה