הריון וטיסה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן/ם,
    זהו הריון ראשון שלי, ואני בשבוע 10.
    בעלי ואני רוצים לטוס לארה"ב, כאשר הטיסה היא 12 שעות הלוך, ו-10 שעות חזור.
    הייתי רוצה לדעת האם מישהי טסה מרחק/זמן כזה בשבועות מתקדמים, ולשמוע חוות דעת.
    כמו כן, הייתי מעוניינת לדעת עד איזה שבוע מישהי טסה כאן.
    הרופא שלי אמר שעד שבוע 24 כדאי לחזור, אולם רופאים שונים מציגים דעות שונות - כאשר כמובן אני מדברת על הריון תקין ולא בסיכון.

אשמח לשמוע :-]
4 תגובות
עמוד 1
  • יש דעות לכאן ולכאן בכל הקשור לנושא טיסות והריון
    אני טסתי בהריון הראשון שלי בשבוע 26 לאנגליה (טיסה של 5 שעות כל כיוון).
    לא היו לי שום בעיות, יש להקפיד לעשות סיבוב כל כמה זמן כדי שתהיה זרימת דם טובה יותר.
    גיסתי צריכה לטוס מקנדה לצרפת לטיול של שבוע בחודש הבא והיא תהיה שבוע 34!!! (היא קנדית)

שוב פעם כל מדינה והמדיניות שלה וכמובן כל רופא וההמלצות שלו.
  • תראי, הדעות חלוקות... חברות הביטוח מבטחות טיסות עד שבוע 32.
    אני יכולה להגיד לך שבהריון הקודם שלי טסתי בשבוע 27 ושבוע אח״כ ילדתי. יש קשר? אין קשר? אין לי ממש מושג.
    בהריון הזה הייתי אמורה לטוס בשבוע 8 לניו יורק והרופא שלי אמר שעל פי הספרות אין סיכון בטיסה (כמובן חשוב ללכת הרבה במטוס כדי למנוע פקקת ורידים) אבל אם הייתי הבת שלו הוא לא היה נותן לי לטוס. אני אישית לא לקחתי סיכון. אני מכירה המון נשים בהריון שטסו ושהכל היה בסדר.

לא יודעת מה ליעץ לך
  • טסתי בשבוע שישי- שמיני לארה"ב והייתי איימת הדיילים. הקאתי כל הדרך הלוך וכל הדרך חזור. אז אפשר לומר שזו היתה טיסה מסוייטת. לעומת זאת, טסתי בשבוע 26 לשוויץ, ופשוט לא הרגשתי את ההריון.
    אם יש לך ביטוח רפואי טוב, ושימי לב שבחודשים מתקדמים את צריכה לוודא שמבטחים גם את העובר, כיוון שרוב החברות מוכנות לבטח אותך במקרה של לידה מוקדמת, אבל לא טיפול בתינוק הפג. אז, אם את מרגישה טוב, אין בעיות, לא היריון בסיכון, בשבועות מתקדמים (אבל לא מדי) ועם ביטוח רפואי טוב, הייתי טסה בשמחה.

בלה בייבי המשווקת הרשמית של מוצרי Kids Line בישראל.
    בלעדי באתר- תיקי החתלה אופנתיים.
    www.bellababy.co.il
    או בפייסבוק:
    http://www.facebook.com/bella4baby
  • היי,
    טסתי בשבוע 20-21 ואף אחד לא עשה לי בעיות. טיסה קצרה אמנם אבל אני יודעת שעד שבוע 32 מבטחים בחברות הביטוח, רק צריף לקחת אישור מהרופא שההריון תקין.
    בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה