היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חדשה בפורום אך עוקבת כבר תקופה, הדרך שאתן תומכות אחת בשניה מקסימה ואשמח שתקבלו אותי אז ככה מנסה להיכנס להריון לא הרבה זמן, היום עיתי בדיקה ואני לא בהריון בבית יש לי בובה קטנה, אני משתמשת בבדיקות ביוץ ככה נקלטתי גם קודם
9 תגובות
עמוד 1
ברוכה הבאה לשהות קצרה! : )
וכמו שאנחנו אומרות פה - לא מספידים את החודש עד שרואים את ה
ברוכה הבאה מותק מאחלת לך 2 פסים מהממים ולא בביוץ, בהריון!
בהצלחה
ברוכה הבאה אנחנו שמחות לקבל אותך!!באמת לא מספידים עד שמכשפה מגיעה שיהיה בהצלחה נשמה
ברוכה הבאה לפורום המהמם שלנו
ברוכה הבאה מאמי גם אני חדשה פה מקווה שבאת לשהות קצרה הבנות פה באמת מדהימות
ברוכה הבאה לפורום שהוכיח שכשמחליטים שיש פה אופטמיות יש גם קליטה מהירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
פנין כמה שאת צודקת
ברוכה הבאה, באמת חשוב מאוד להיות אופטימית. בזכות האופטימיות שפנין השרתה עלינו החודש, באמת נראה שזה חודש מוצלח במיוחד... נו... בוא נראה איך ילך השבוע, יש עוד כמה תשובות שאנחנו צריכות לקבל....
בהצלחה!!
ברוכה הבאה!!!לשהות קצרצרה!!!לא להספיד שום חודש עד לקבלת ה ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***