שאלה מגעילה, סורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לגדולה שלי יש בעיית הקאות בנסיעות.
    היום היא הקיאה בסביבות חמש אוכל שאכלה בעשר (לא אכנס לפירוט יתר, אבל זה ודאי)
    השאלה אם זה הגיוני, האוכל היה אמור להתעכל מאז, לא?

התחושה שלי היא לשאול את הרופאה, אבל אני לא בטוחה ולא רוצה לעשות צחוק מעצמי....

7 תגובות
עמוד 1
  • היגיוני מאוד .. זכור לי מההיריונות שלי שהייתי מקיאה אוכל שאכלתי בצהרים בלילה אפילו שעברו 8 שעות בערך.. נראה לי שזה תלוי מה היא אכלה יש מזונות שמתעכלים ממש לאט

]
    ]
  • אני היתי הולכת לרופא להתייעץ , אני לא חושבת שאמא עושה מעצמה צחוק שהיא הולכת לרופא ושואלת את הרופא.
    עדיף לשאול ולדעת מאשר אחר כך להצטער שלא שאלת

• אם משהו לא מרגיש לך נכון - תמיד כדאי להתייעץ עם הרופאה.
    בד"כ ההקאות בנסיעות קשורות לחוסר איזון במערכת הוסטיבולרית (שיווי משקל), כדאי לעלות את העניין בפני המדריך לסוסים ע"מ ויוכלו לעבוד איתה גם על זה
  • אם יש משהו שאת לא בטוחה, תמיד עדיף להתייעץ עם הרופאה
  • תודה, אציק שוב לרופאה.

ענבר, אנחנו יודעים מה נובעים ההקאות, כמו שאמרת הבעיה היא במערכת הוסטבולרית, רק מה שנראה לי מוזר זה שהאוכל לא מתעכל כל כך הרבה זמן.

• כמו שהבנות אמרו... אני תמיד בעד לשאול רופא

• עדיף לשאול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה