כל כך קשה להבין שאני עובדת מהבית..... - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תעבדי בלילה ותשמרי על הילדה של השכנים בבוקר...וגם תעני לטלפונים ותקבלי אורחים. אני לא רואה בעיה בכלל
כן, זה מאוד קשה להבנה, עד כדי כך שבימים שאני עובדת מהבית אני סוגרת תריסים שלא ידעו שאני בבית
??????-
וואלה רינת? את בטוחה? הבאת את דעתך בבהירות כאור השמש
איזה באסה לכתוב הודעה ארוכה ובסוף רואים רק סימני שאלה...בגלל זה אני מקצרת!
מוכר מאד!! את לא עושה כלום כל היום, נכון?
גם אני עובדת... עובדת בבית! חופשת לידה אאאא לללל קקקק !!!! מי המxxxx שקרא לזה חופשת לידה?!?!?! אני מרגישה משרתת כמו סינדרלה, אבל בחצות אני לא הופכת ליפהפיה בלבוש מלכותי, אלא לסמרטוט בלבוש טרנינג!!! כביסות, אוכל, נקיונות, קניות, הנקות, סידור ארונות, קיפול כביסה.... אאאאאההההה....... חחחחחחח ליאת
אוי כמה שמוכר!!!!!!!!! לפני כמה ימים חגגנו יומולדת לקטנה, הכנתי משהו מושקע חבל"ז, ואפילו הדפסתי מזכרות בבית דפוס. בקיצור המטפלת אומרת לי, במילים אלה ממש: איזה בזבוז, את כל כך מוכשרת ונמצאת כל היום בבית. חחחחח הלו, גברת, אני עובדת. לפרנסתי. כן, כן. ובאותה המידה יכולתי גם לשבת במשרד, זה אותו דבר. יש כאלה שלא יורד להם האסימון שאנחנו חיים במאה ה-21. אני כל הזמן נתקלת בתגובות כאלה סביבי, ואת יודעת מה? אני שם פס. העיקר שאני מרוצה מעצמי ומההשגים שלי. והעניין של השכנות מוכר גם מוכר. כל הזמן אני שומעת "את לא יוצאת", "לא רואים אותך". הלו, עובדים פה! ברור שאני לא יוצאת, גם אתן לא יוצאות באמצע היום סתם כך.
בייבי בום 83
מעניין אותי לדעת במה אתן עובדות... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שיר
שתהיה הרבה עבודה ופחות קרציות
תודה עדי
רינת אני לא בטוחה שעדיף משרד, יש יתרונות ויש חסרונות. אני קופירייטרית, עבדתי בעבר בתחום שלי במשרד, ולא הספקתי אפילו חצי מהעבודה שאני מספיקה היום. עם כל זה שאני נכנסת לפורום, ופה ושם מקפלת כביסה, או מנקה משהו, ההספק הוא הרבה הרבה יותר גבוה בבית. לא נעים להודות, אבל במשרד חצי מהזמן פיטפטתי...אני בטוחה שכך גם הרבה מהעובדים. כמובן שברמה האישית, של לפגוש אנשים, לפתח קשרים, ליצור נטוורקינג, עדיף לצאת ולשבת במשרד.