אתן יודעות ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן יודעות בחיים לא חשבתי שאני יהיה מאלה שתקועות עם זה ולא יצליח לי להביא ילד לעולם ....
7 תגובות
עמוד 1
  • למה כמה זמן אתם מנסים?
  • למה לחשוב בצורה כזו, תהי אופטימית, תהיה נחושה. בסוף תזכי להחזיק ולנשק את בנך או בתך הקטנה!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני מאוד מבינה את החשיבה, כשחושבים על זה בתיאוריה זה נראה כל כך טריוויאלי, שמתי שיתאים לנו להביא ילדים, זה יצליח, אבל בפועל זה לא בדיוק כך, ואפילו אם בריאותית הכל כשורה, יש עיכובים מכל מיני סיבות...

אבל כמו שפנין אמרה, אין טעם להתעסק בזה וצריך לחשוב חיובי ולהבין שזה לא באמת משנה מתי נכנס להיריון, אלא עצם זה שבסופו של התהליך יהיה לנו תינוקי חמוד מאחלת לכולנו שזה יגיע בקרוב!
  • אל תגידי את זה, ברור שתצליחי להביא ילד/ה לעולם

יש אנשים (ואני מכירה אישית) שרק אחרי 5 שנים הצליחו להיקלט
    יש אחרי שנתיים, יש כמוני אחרי שנה+ ויש אחרי חודש
    מכנה משותף - לכולם יש בייבי
    כולם מאכילים מחליפים מגדלים ומאושרים

לא משנה כמה זמן יקח, תדעי לך שהמטרה מקדשת את האמצעים
    ומה שבא בקושי לומדים להעריך יותר!

אז קדימה להרים את הראש, לחייך ולהאמין

• אז אני מודה בזה לפעמים חושבת ככה ,אבל אסור בשום פנים ואופן לחשוב ככה
  • אני מצרפת מאמר על כניסה להריון, אולי יעזור?...
    כניסה להריון
  • איך שאני מבינה אותך!!!יוצא לי לצערי לחשוב על זה כל יוםםםם!!וזה מייאש!!אסור ליפול למחשבות כאלה...זה לא טוב לגוף שלנו!!!יהיה בסדר ילכולנו יהיה
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה