מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    כזכור, מחר אני (לא) אמורה לקבל, ובשבוע האחרון אני ממש מרגישה כל מיני סימנים כמו דקירות בבטן התחתונה (אין לי אף פעם לפני מחזור), פיפי באמצע הלילה ורעב גדול יותר מהרגיל, וגם קצת מצבי רוח. אבל, אתמול והיום פתאום לא הרגשתי את הסימנים האלה...
    לפני כמה ימים הייתה לי תחושה ממש חזקה שאני בהיריון, ואפילו קבעתי תור לבדיקת דם ליום שלישי בבוקר. נורא קשה לחכות, כמו שאתן ודאי יודעות, ואני מתלבטת אם לעשות מחר בדיקת היריון בייתית. הבעיה היא שהבדיקה שיש לי בבית מזהה את ההורמון HCG רק כשהוא בגובה 50 (בטא 50) ונראה לי שאפילו אם אני כן בהיריון, הבטא מחר אמורה להיות נמוכה יותר, אז בכל מקרה אני אקבל תשובה שלילית...

מישהי יודעת כמה בטא אמור להיות ביום הראשון לאי קבלת המחזור? (14 יום אחרי הביוץ)?
    אתן מציעות שאחכה ליום שלישי??? אני לא גיבורה כמו מעיין שהצליחה להתאפק כל כך....
6 תגובות
עמוד 1
  • מצד אחד אני לא רוצה שתתאכזבי לחינם, מצד שני אני גם לא הייתי יכולה לחכות.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני הייתי מציעה לך לחכות ,אני יודעת שזה קשה ,אבל בכל זאת , מאחלת לך בטא מושלמת .
  • בהצלחה מתוקית!!!מחזיקה אלפי
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מיקיה... מה קורה???????

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מיקה בוקר טוב ...

נו יש חדש????
  • אתן כל כך חמודות...

לא עשיתי בדיקה, כי יש לי הרגשה שאני עומדת לקבל מחזור. אני כבר די בטוחה בזה. אני יודעת שתגידו לא להספיד, אבל דווקא אני מקבלת את זה די טוב. זה יקרה כשזה יקרה...

אעדכן...

תודה על האיכפתיות!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה