מעיין30 ורעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה קטע אני מדפדפת בעמודים קודמים וקוראת על החלומות.... תראו מזה!!! אף אחד לא חלם עליי במקרה? ;-)
6 תגובות
עמוד 1
  • אין ספק שזו מתנה מאלוקים מה שיש לגיסתי לחלום על הריון שיבוא...וגם הרב אמר..בעזרת ה' אצלך נשמה
  • ומסתבר שגם גיסתי חלמה עלי שאני בהריון בתחילת החודש..באמת לא להאמין!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• אתם יודעות משהו
    גיסתי מתקשרת לבעלי לפני כמה ימים ...
    אומרת לו חלמתי עליך חלום .. אז היא מספרת לו חלמתי שאני שואלת אותך מה בא לכם לאכול בשישי בערב ואז בעלי אומר לה זיתים.. אז היא אומרת לו אתה קולט?? אז הוא לא מבין כאילו אוקיי אמרתי זיתים נו ו... היא אומרת לו זיתים בחלום= בנים זכרים מה אתה לא יודע?!?!
    חחחח
  • הלוואי שזה יהיה החדש שלך מורן, מגיע לך!!
  • מורן מה שאמרת בקשר לחלומות זה באמת נכון..בדקתי את זה בספר של הקבלה..אני גם חלמתי חלום ביום שבת אם הוא ישתגם שני יספר לכן :)
  • בס"ד

מגיע לכולן בפורום הזה!!!!

גם חברה שלי חלמה בערב שבת שאני בהריון! היא התקשרה אליי במוצ"ש כולה בעננים ושאלה אותי אם אני בהריון...חח אמרתי לה שלא....אז היא סיפרה לי את החלום...יאללה הלוואיי ויתגשם
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה