בחילות וטעם נוראי בפה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם, אני חדשה כאן בפורום, אני גרה בחו״ל ואין כל כך עם מי להתייעץ או לקבל נחמה. ( חוץ מהבעל)
    אני בהריון שלישי שבוע 8 ואני מרגישה נורא!!!!!
    אני יודעת שלוקח זמן עד שהתופעות עוברות אבל ממש מגעיל לי ויש לי טעם נוראי בפה באופן קבוע!
    אני מתנחמת בזה שהכל קורה למטרה טובה ומקווה שהזמן יעבור מהר.....
7 תגובות
עמוד 1
  • היי וברוכה הבאה :)
    כן הטרימסטר הראשון... בעעעעע .. חחח
    נסי לאכול ארוחות קטנות כל שעתיים , לשתות רק בשלוקיח קטנים , ובלי מטוגנים ומתובלים מדיי ..
    לגבי הטעם המזעזע בפה .. ממליצה לך לערוך בדיקת סוכר , לא העמסה אלא בדיקת דם פשוטה
    מקווה שיעבור בקלות !
    אגב ,
    לפעמים תה מחליטות מנטה עוזר..:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי, אני ממש מבינה אותך היה לי את זה ארבע חודשים ורק עכשיו קצת מתחיל לעבור אז תתנחמי זה עובר באיזשהו שלב. לי עזר תרכיז לימון וקרח ומים לערבב טוב ולשתות. ככה העברתי את החודשים הנוראיים. בהצלחה

• ברוכה הבאה!
    לי עזר מיים קפואים עם לימון טרי סחוט וגם קרטיב לימון
  • בוקר טוב... ( אצלי עדיין בוקר )
    תודה רבה על העצות, רק זה גורם לי כבר להרגיש יותר טוב!!!
    אני כנראה אצטרך לחכות בסבלנות עד שיגמר הטרימסטר הראשון...
    ולסבול בשקט...
  • היי, אני בשבוע 10 ועדיין סובלת מכך. הדבר הנורא שאני גם אוכלת ללא הפסקה, יו מה הקטע הזה???? אני רעבה נורא נורא כל הזמן.
    יש עצות? בחילות לי עוזר מים קרים עם לימון.
  • כן האוכל זה משהו נוראי כבר לא נעים לי לאכול!!! יש לי בטן של חודש 4.....
    טוב אז הבחילות משתפרות קצת... והטעם בפה עדיין נוראי עשיתי בדיקות והכל בסדר ב״ה אז פשוט הלכתי ורכשתי לי את כללללללל חבילות המסטיק האפשריות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה