-
-
אני לא מתחברת לזה, אפילו לא במעט...
לא חסר נשים מאמינות חרדיות שלא מצליחות להיכנס להיריון, ולא חסר נשים יהודיות לא מאמינות שנכנסות להיריון בלי שום בעיה ובניסיון הראשון, בכל פעם שהן רוצות.
אני מאוד שמחה בשמחתך, שמחה שנכנסת להיריון ושמחה שטוב לך. מכל הלב.
אבל, ממה שאת מתארת, נשמע לי כאילו היית פשוט מאוד מאוד לחוצה בחצי שנה לאחר ההפלה (למה צריך לעבור כל כך הרבה רופאים אם אומרים לך שאין לך שום בעיה רפואית?) וברגע שנרגעת והחלטת שהפעם זו הפעם, זה הגיע...
מאחלת לך רק טוב, היריון עגול, תקין, ארוך ומשעמם, והרבה הרבה אושר.
-
קודם כל אני שמחה שבשבילך זה עבד.
אני לא יכולה לעשות משהו שאני לא... אני לא בקטע של הדת אני בקטע של מסורת ולכן אני לא מתחברת לקטע של טהרה בשביל הריון, בעיני זה לא אמיתי לעשות משהו בשביל. יחד עם זאת חשוב לי שהילד שלי יגדל בבית שיש בו מסורת, שבת, חגים וכו' ובגלל זה אני מקפידה להדליק נירות וקידוש וחגים למיניהם. אבל אני לא מסוגלת לחיות עם עצמי שאני טובלת אחרי 5 שנים שלא טבלתי רק בשביל שהוא יתן לי הריון.....
יחד עם זאת כמובן, כל אחת עושה מה שנכון לה, אני לא פוסלת את הדרך שלך. כרגע, היא לא נכונה לי.....
אוהבת
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
-
מעיין היקרה אני נוטה להסכים עם מיקיה , שלא תביני אותי לא נכון אני מאמינה באלוקים ובאה מבית מאד מסורתי ,שומרת כשרות וחגים כל חיים למדתי בבית -ספר דתיים ואפילו עבדתי כל תקופה שאני עובדת ברשתות דתיות (הלכתי עם חצאיות ארוכות) .אבל כמו שאומרים אחד לא סותר את השני ,אפשר ללכת למקוה וגם לקבל טיפולים רפואים ,אני רואה הרבה בנות דתיות במרכז בריאות האשה בו אני נמצאת ,גם אני שומרת נידה אך אני לא טובלת במקווה,טבלתי לפני חתונה ,גם לי יש שכנה שכל זמן חופרת לי תלכי למקווה תקלטי,וישר נותנת דוגמא אישית ששנתיים לא נקלטה עד שהלכה למקווה.את יודעת שאת מזכירה לי את עצמי שהייתי בגיל שלך ,גם לקח לי 9 חודשים לאחר חתונה להקלט ולא הייתה שום בעיה רפואית , וגם הלכתי לרופאים והייתי בדיכאון ןרופאים צחקו עלי ילדה בת 19 באה אליהם ורוצה טיפולים,עד שנרגעתי ונקלטתי . ובגיל 20 וחצי ילדתי את בן שלי שעכשיו כבר בן 12.אבל כמו שאומרים איש איש באמונתו יחיה. המשך הריון תקין ועגול.
-
אני מדליקה נרות ביום שישי ומתפללת שאלוקים יעזור לכל בנות הפורום להקלט ,
-
ועוד דבר שרציתי להוסיף בעלי בא מבית לא דתי , הוא מאד מכבד אותי בכל מה שקשור דת הוא יודע שאני לא מכניסה הביתה דברים בלי הכשר ,ובכלל תומך בי גם שצריך לשמור נידה ,שואל אותי מתי אפשר ומאד נעים לי מזה ,אבל לא יכולה להכפות עליו עניין של מקווה . בינתיים אולי עם הזמן אני אשכנע אותו.
-
מעייני אני כל כך מתחברת למה שרשמת ....
גם אני לא ניראת דתייה חיצונית אבל הלב שלי מאמין ב200 בבורא עולם!!
גם אני מדליקה כול שישי נרות שבת מתפללת ומבקשת..
החודש יצא לי ללכת גם למקווה בערב שישי ... משתדלת מאוד לשמור את כול העיניין של הטהרה
מסביבי יש המון נשים חרדיות שניקלטות ציק צאק... ואני כן מאמינה שזה בזכות מה שהם עושות
אני כול פעם מבקשת ממנו שייתן לי עוד כוח להיתחזק עוד ולעשות עוד דברים בישבילו..
כל הכבוד לך באמת!!!
-
גם אני אומרת שכל כבוד ,אבל כשיש צורך בטיפולים רפואים אז מקבלים וזה לא סותר.
-
את אמונה שלנו.
-
מצד אחד אני מאוד מתחברת למה שאת אומרת, אני מאמינה בקב"ה בלב שלם באלף אחוז, מבחוץ אני לא דתייה בכלל, מהיום שהתחתנתי, לפני 8 חודשים אני שומרת נידה, מאז שאני זוכרת את עצמי אני מדליקה נרות שבת, עושים קידוש והכל, ובכל זאת לקח לי 7 חודשים להיקלט, ובאמצע הייתה לי אפילו הפלה.
אני לרגע לא כעסתי על ההפלה, ולא שאלתי למה דווקא לי זה קורה, כי זה מה שהקב"ה החליט, ורק הוא יודע מה טוב בשבילי.
אבל עם זאת, אני ממש לא מסכימה עם זה שרשמת "בנות תזרקו הכל, לא צריך כלום", יש נשים שכן יש להן בעיות פוריות, ולא, האמונה היא לא פיתרון לבעיות רפואיות (אולי פיתרון לנפש, אין ספק)
-
מרגו את הבנת אותי לא נכון אני לא אמרתי לא ללכת לטיפולים ברור שאם יש בעיה כל שהיא אז צריך..למרות ששמעתי על מלא ניסים ללא טיפולים בסדר איש איש באמונותו יחייה אני לא באתי לשנות דעה של אפחד נשמות אני אמרתי שברצוני לשתף מה שאני עברתי ואם למשל יש בנות כמו מורן..שמתחברות לזה אני בטוחה שעכשיו רק חיזקתי את קו המחשבה שלה לגבי העניין הזה ואני שמחה..לא שחס וחלילה באתי ואמרתי לכן לכו למקווה..הבאתי לכן דוגמא שזאת אני..נכון יש מלא חילוניות שלא הולכות למקווה ונכנסות להריון לא אמרתי שלא..הקב"ה מחליט למי הוא נותן..אבל אם יש קצת קשיים ולא נקלט ציק צק אז אפשר לעשות מאמץ קטן ולהתפלל לבורא עולם שיזרז תמאמץ לא אמרתי שמי שלא שומרת מצוות לא תקבל ילדים בכלל לא ולא אמרתי דברים שסותרים אחד את השני אני באתי בכוונה טובה..הרי זה כלכך הגיוניייי מי נותן לך הריון?מי נותן לך ילדים?אלוקים נכון?ואם הוא לא ירצה חס וחלילה שום רופא בעולם לא יצליח לעשות בשבילך כלום!!!אתן מסכימות איתי או שיש כאן בנות שחושבות שיש איזה שהוא רופא שיכול לעשות מה שהקב"ה מונע?לא זה בלתי אפשרי..בגלל זה אני אומרת לבנות שכן מאמינות ושכן רוצות לעשות מאמץ קטן שיזרז את התהליך לא אמרתי יאלה קומי תתחילי לשמור טהרה לא מממש לא כל אחת מה שנוח לה אני גם לא צדיקה אני משנת נשואים הלכתי פעם אחת בודדת למקווה..אבל יש עוד דברים מסביב..נטילת ידיים שבת כשרות ברכות השחר ורק כשקיבלתי על עצמי את זה ה' עזר לי להיקלט ודיי מהר יחסית אחרי הפלה..אז זהו בנות לסיכום שוב לא רוצה לשנות דעה של אף אחת סיפרתי מה שקרה לי ומי שמתחברת לזה באמת אני רק מחזקת את קו המחשבה שלה
בהצלחה לכולן..
-
הדס.. אם הייתי אומרת את זה בפורום טיפולי פוריות הייתי מבינה אותך אבל אני התכוונתי לבנות שאין להן בעיות אתן לא מבינות מה שאני רושמת..אני לא מצטערת מה שרשמתי כי אני רואה שיש כאלה שכן מבינות..
-
הדס נשמה אני לא שמחה שהייתה לי הפלה אבל מצד שני אני הסתמכתי על זה כל החודשים שלא נכנסתי להריון ואמרתי לעצמי אם כבר נקלטת הכל בסדר..ואותו דבר אצלך..ו 7 חודשים לנסות זה בסדר אני לא אומרת חס וחלילה משהו אבל אני נותת לך דוגמא מי אמר שאם לא היית נכנסת היית נקלטת אחרי 7 חודשים???אולי 7 חודש של ניסיונות זה רק בגלל שהלכת למיקווה את לא יכולה לדעת כמובן שגם אני לא אבל זאת גם אפשרות שצריך להבין שכל דבר הוא לטובה ועל כל מצווה יש שכר
-
הכל בסדר מעיין,אני הבנתי אותך נכון ,אני פשוט אומרת שזה לא סותר אחד את שני. אם יש אפשרות לעזר בערכות אז למה לא. גם לי היה הריון לפני 7 חודשים שצערי לא התפתח ועברתי גרידה (ואני חושבת אולי אני טועה שזה אחת הסיבות שהרירית שלי נהייתה דקה ועכשיו אני נוטלת כבר חודש שני כ דורים בשביל לגדל אותה ) ואני כן כעסתי על הפלה ,אבל עכשיו מקווה לטוב שבעזרת השם הכדורים יעזרו ואני אכנס להריון.
-
מרגו קראתי טוב?יש לך ילד בן 12?
-
כן יש לי .שיהיה בריא. אני נשואה בשנית.
-
הא הבנתי נשמה

-
מעינוש!! מתחברת למה שאת אומרת בלב שלם..אין כמו בורא עולם והעולם הרוחני!! הקב"ה מחכה שנעשה השתדלות ואז הוא מביא לנו באהבה!!
אני גם שומרת נידה..וטובלת במקווה...למרות שאני חושבת וכמעט בטוחה שהביוץ נופל לי בשבעה נקיים..אני ממשיכה עם המסורת..ויודעת שהקב"ה ירצה להביא זה יבוא..אני מבחינתי עושה את ההשתדלות שלי..הולכת לבדיקות שותה כדורים...וכך גם הבעל וייאללה הלוואי שבזכות ההשתדלות הזו נצליח!!
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
-
אני שמחה שהבנת אותי ולא פעם ראשונה שאני אומרת לך שאני מאוד אוהבת את הגישה שלך..ובישבילי אישית הניסיון הכי גדול שיש בעולם הזה זה לדעת שיש מצב שהביוץ נופל ב 7 ניקיים ולהמשיך לקיים את המצווה כל הכבוד לך באמת אין הרבה נשים עם כח כמו שלך!!!ובזכות זה בעזרת ה' תזכי לגדל בנים בנחת ובשלווה!!
-
בס"ד
גם אצלי הביוץ נופל בשבעה נקיים , אני חוזרת תשובה ברוך ה ולא הצלחתי להקלט 3+8 חודש,ואומר כן אומר, עשיתי השתדלות רוחנית ,הרבה יותר מרפואית תודה לאל !!!
לפני ההריון עשינו לבעלי בדיקת זרע שיצאה תקינה תודה לאל,(אם התר מהרב) ואח"כ הלכתי לרופאת פוריות וסיפרתי לה מה אני מרגישה כל חודש היא נתנה לי איקקלומין ולקחתי ,וברחמיו של ה' יתברך נקלטתי בפעם הראשונה בבן שלי שיהיה בריא שאוטוטו בן 2 בע"ה עד 120 , חשוב לציין- חודש לפני שנקלטתי עשיתי ערב ישועות ,רבנית 100 נשים 15.10 היה הערב ב15.11 כבר הייתי הרה ,ישתבח שמו של בורא עולם !!שמגיע הזמן של נשמה לרדת היא יורדת כל אחד וההשתדלות שהוא צריך לעשות אבל אין ספק תפילות יש להן כוח לפתוח שערי שמיים ושערי דמעה לא ננעלו שיהיה לכולם זרע חי וקיים מהרה תקין ובריא והריון תקין וקל וכמובן לידה כתרנגולת
http://pregnancy.baby-gaga.com/]
-
בעזרת ה' מהפה שלך לזה שיושב שם למעלה

-
מעיין אני בדעה שלך אין כמו ה' בעולם !!!
שלושה שותפים לאדם האבא האמא והקדוש ברוך הוא .
האבא והאמא נותנים את כול מה שקשור לגוף וה' נותן את הנשמה .
הרי איך תסבירו את זה שמכניסים לנו לרחם עוברים והם לא נתפסים ???
תהיי חזקה ותמשיכי לשמור טהרה אחד המצוות החזקות של בנות ישראל זה הטהרה.
זה יביא לך בעזרת ה' לא רק פריון זה בכלל מביא ברכה בבית בפרנסה
את תראי הרבה ישועות בע"ה!!
אז תגידו למה לי אין הריון ואני שומרת טהרה ?
כי אני מאמינה שיש הרבה דברים שמעכבים לנו כול אחד בקושי שלו אחד בפריון אחד בשלום בית וכו' .
אני מאמינה בבורא עולם באמונה שלימה !!!
גם אם לפעמים אני נשברת ועצובה אני אוהבת אותו בכול ליבי ומאמינה שרק הוא יודע מה טוב בשבילי .
בנות כול אחת מה תעשה מה שהיא מרגישה אבל לדעתי אם אנחנו עושות כול מיני סגולות : אוכלות דברים , קוראות תהילים וכו' למה לא לנסות לשמור אולי באמת זה מה שמעכב ?
אוהבת את כולכן מאחלת לכן את הטוב ביותר ומקווה שכול אחת תזכה לזרע בר קיימא בריא במהרה !!!

-
רעיה ולילו אמן ואמן!!!!!
לילוו!???! הסיפור שלך קצת מזכיר את שלי...גם בעלי עשה השבוע בדיקת זרע...רק שעדיין אין תוצאות אני מקווה לתוצאות תקינות..
***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
-
אני לא מתחברת לזה, אפילו לא במעט...
לא חסר נשים מאמינות חרדיות שלא מצליחות להיכנס להיריון, ולא חסר נשים יהודיות לא מאמינות שנכנסות להיריון בלי שום בעיה ובניסיון הראשון, בכל פעם שהן רוצות.
אני מאוד שמחה בשמחתך, שמחה שנכנסת להיריון ושמחה שטוב לך. מכל הלב.
אבל, ממה שאת מתארת, נשמע לי כאילו היית פשוט מאוד מאוד לחוצה בחצי שנה לאחר ההפלה (למה צריך לעבור כל כך הרבה רופאים אם אומרים לך שאין לך שום בעיה רפואית?) וברגע שנרגעת והחלטת שהפעם זו הפעם, זה הגיע...
מאחלת לך רק טוב, היריון עגול, תקין, ארוך ומשעמם, והרבה הרבה אושר.
היי, נעים מאוד קוראים לי אנה ואני מטפלת בשיטת nlp באופן אישי מכירה נשים שנכנסו להריון לאחר טיפול. מדובר בשיטה מאוד פשוטה .. לא כוללת מגע..
0528808287