היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פוסטי יקרה ואהובה שלי. אני מבינה שבא לך להתעלל באמא שלך ובאמת יש לך את כל הזכויות בעולם. את גזירת השזיפים הטעימים והטריים טריים ישר מהעץ אני יכולה להבין, לא בא לך על השזיפים. בסדר. אבל קפה של הבוקר???!!! נשמה שלי, אמא זקוקה לקפה של הבוקר. בלי הקפה של הבוקר קשה לי להתניע. בבקשה בבקשה תפסיקי ותני לי לשתות את הקפה של הבוקר ובלי שהוא ייצא מהחור שהוא נכנס. תודה מראש על ההתחשבות אמא שלך
18 תגובות
עמוד 1
חחחחח [/url
LIKE
פוסטיייייייייייייי! תשמעי קולה של אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!! תרחמי
פוסטי היקרה. אמא אוהבת אותך קודם כל! קפה זה חשוב לאמא, איך היא תלך לעבודה, איך היא תנקה את הבית, תזכירי שכל הפעולות האלה עוזרות לך לישון. אם אמא תשאר בבית, במיטה, את לא תוכלי לישון..... זה לא כייף לישון כשאמא לא זזה, נכון?!
זהו, היא אמרה שהיא תתן לך לשתות את הקפה..... [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
חחחחחחחח
פנין - תודה
חחחחחח הורסת!!! באמת פוסטי! קפה זה המינימום שבן אדם מבקש בבוקר
אולי היא רוצה אייס בחום הזה?
חחחחחחחחחחחח יסמין - בדיוק מה שחשבתי לעצמי.... אני כבר אוהבת את פוסטי
יסמין ואלינור - באמת תודה רבה אני ממש מפחדת מפוסטי. יש מצב שהטורנדו תהיה רגיעון לידה. אמאלה....