הילדה שהפכה להיות בן.מה דעתכן על הצעד שנקטו ההורים - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה דעתי? לדעתי הם עשו את מה שהיה הכי נכון לבן שלהם. התייעצו עם מומחים, בדקו מי נגד מי ולמה והחליטו לעשות את הדבר שהכי נכון לילד שלהם. אני לא ניפגשתי עם הילד, גם המומחית שתגובתה נרשמה לא ניפגשה איתו, הורים לא סתם ילכו וישנו לילד את הגדרת מינו אלא אם כן מדובר על משהו מאוד קיצוני במהות הילד. אני מכבדת את ההורים ש"זרמו" עם הילד ומאפשרים לו לחיות חיים עם פחות תיסכולים - שאין לי ספק שיגיעו עם גדילת החזה, עם השיעור, עם ההבדל באיבר המין....
קשה לשים את עצמך במקומם של ההורים האלה אך ניכר שבאמת הם פעלו לטובת הילדה. אני יודעת כאמא לבת כמה חשוב לי שגאיה תהיה נשית בהתאם למגדר שלה. אני קונה לה שמלות (לבקשתה), קוקיות, סרטים, צמידים, לפעמים מורחת לה לק... מודה שאחרי שנולד לי בן זה התחזק ובדחיפה שלי... כל אמא לבת או אמא שרצתה תמיד בת יכולה להסביר גם למה..... אותי זה הדהים שהמודעות קיימת כבר בגיל כזה. הכתבה הזו ממש ריתקה אותי
גם לי נראה שבמקרה הזה טובת הילד עומדת מול עיניהם של ההורים זה נראה שהם מאוד קשובים לרגשות של הילדים ולא מקלים ראש. הם התייעצו עם מומחים והגיעו למסכנה לא פשוטה מצפים להם עוד הרבה קשיים בדרך
היה סרט מדהים בערוץ 8 בדיוק בנושא הזה- טרנסג׳נדרים מילדות, לא זוכרת את השם המדוייק תוכנית ממש מעניינת ילדים שמגילאים צעירים לא הרגישו בנוח בתור בן/בת ועברו שינוי למין הנגדי ( לא בהליך כירורגי אבל בהתערבות הורמונלית מגיל ההתבגרות)
מומלץ לראות לני שמעניין אותה אני מחזיקה מההורים האלה- זה צעד כל כך קשה אבל אין ספק שהם עשו אותו אחרי הרבה בדיקות וייעוץ
להיות רגישים לצרכי הילד! גם אם זה כרוך בשינוי המין שלו לטובתו בלבד...אני לא נגד עד כמה שזה נשמע מוזר וקיצוני בגיל הזה...אני בטוחה שהם עושים את הכי טוב שהם יכולים עבורו..