חששות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    אני חדשה כאן בפורום, אז נעים מאוד :)
    זהו הריון ראשון שלי ואני לא צעירה בת 37. הייתי רווקה הרבה זמן והתחתנתי בשמחה ובצהלה בינואר השה. והופ נכנסתי להריון.
    אז כמובן שעד כאן כמובן הכל טוב, אבל מעט לפני הכניסה להריון החלו לי חרדות והתחלתי לקחת ציפרלקס במינון נמוך (לחרדה) ואז גיליתי שאני בהריון. לציפרלקס אין השפעה על העובר, ואני לאט לאט מורידה אותו השבוע. בלי שום קשר, יש לי המון חששות מהאמהות: אני דודה מדהימה ויש לי קשר מעולה עם ילדים ואני בטוחה שאהנה מהאמהות, אבל אני באמת פוחדת אני לא ישנה ככ טוב בלילות, בפחד שאהיה מטפלת אוטומטית ולא אמא, שלא אשן בלילות ואהיה עצבנית, בקיצור אמללללל'ה אני מרגישה ילדה בעצמי ואני פתאום נהפכת לאמא. מלבד זאת, כמובן שיש את החשש להוריד תרופות ושהחרדה לא תחזור. כמובן שאני בן אדם חזק מאוד וזה פעם ראשונה שזה קרה לי. כנראה אחרי שנים של רווקות הכל נפל לי בבום וזה היה קצת הלם...
    אשמח לתמיכה... באמת...
    תודה
    ענבר.
12 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ברוכים הבאים

• החששות שלך טבעיים לחלוטין
    קוראים לך הרבה שינויים בזמן קצר (התחתנת ואת בדרך להיות אמא)
    וחוץ מזה - הגאת למקום הנכון לקבל תמיכה.
    שיהיה לך המשך הריון קל תקין ומשעמם.

באיזה שבוע את?
  • לא הייתי מורידה מינון...
    בהריון גם ככה מלחיצים, ואותך ילחיצו אוטומטית בגלל הגיל.
    ועכשיו תוסיפי לזה את העובדה שאת חרדתית.
    כמה אדרנלין את רוצה שיהיה לך בגוף שהעובר שלך ירגיש? שהעולם הזה הוא
    כאוס וצריך ליהיות על המשמר? מרוב כל הלחץ שתחווי?
    שישן ברחם בשקט.
    אני אומרת אל תורידי את הכדורים.
    ואת עוד רק התחלת לקחת את הכדורים, אני חושבת זה לא בסדר כל כמה חודשים
    להחליף מינונים, לבטל להתחיל...זה כדורים שאמורים לתת תוצאה ארוכת טווח והייתי אומרת ממש לא מומלץ במרווחים כאלה קצרים(של כמה חודשים) לשחק איתם. אבל זה
    פסיכיאטר צריך להגיד לא אני. אז אולי כדאי שתתיעצי איתו.
  • הריטן קל ותקין והחששות שלך ממש טבעיים
    אבל כדאי לך להתיעץ עם הרופא שלך

בהצלחה
  • אוסיף לכל התגובות : ברוכה הבאה ומה שאת עוברת נשמע טבעי לגמרי!
    יש לך עוד זמן להסתגל ולהתרגל, תחשבי על זה ותעבדי על זה המון, אול יחד עם איש מקצוע שיסייע לך להפריד דברים ולהבהיר.
    בהצלחה!

• תודה לכולכן, איזה נחמד לקבל יחס מנשים שעוברות/עברו את אותם התהליכים.
    אני שבוע 10, ויש עוד זמן... כן אני רגועה יותר גם היה לי אולטראסאונד ראשון וכ"כ התרגשתי, יו מה זה? פתאום את קולטת שמשהו צומח לך בבטן. זה מטורף...
  • ממי אלו חרדות ריאליות לחלוטין
    אני חושבת שכולן חוות את החרדות הללו
    כולנו מפחדות שלא נהיה אמהות טובות
    אני בטוחה שתהיי אמא סופר טובה, וגם אם קשה בהתחלה ולא תמיד נראה שהכל טוב - בסופו של דבר השגרה משתלטת והכי חשוב מגיעה האהבה העצומה הבלתי נמדדת הבלתי מוסברת של אמא לילד

יהיה בסדר - ואנחנו פה בשבילך

• המשך הריון קל תקין ומשעמם!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ראשית מזל טוב , אני מכירה מישהי שלקחה ציפרלקס בהיון עד חודש מתקדם כדאי כמו שהבנות אמרו כאן להתייעץ עם פיסיכאטר ורופאת נשים.
    מאחלת לך הריון תקין וקל 9 חודשים.
  • הי ברוכה הבאה ובשעה טובה על החתונה וההריון

• היי ענבל, ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה . ברור שזה הלם כי הכל התקדם אצלך מהר ולא הספקת עוד לקלוט מה קרה לך. אבל יש לך הרבה חודשים להתרגל עכשיו. אני בטוחה שתיהי אמא טובה , אף אחד לא מוכן מראש להיות אמא, זה משהו שבא אח"כ ואפילו אם תעשי טעויות זה בסדר..תיעזרי באנשים אחרים ..במשפחה, טיפת חלב ופה בפורום וכולם יעזרו לך לעבור את תקופת ההסתגלות אחרי לידה ואח"כ זה כבר ילך לך חלק.
    לגבי הכדורים שאת לוקחת אני לא מכירה...אני חושבת שאת צריכה להתייעץ עם רופא נשים אם בכלל מותר לקחת אותם בהריון ואם כן מותר אז להתייעץ באיזה מינונים מותר לך . תתקונני גם שכשתעשי את בדיקות ההריון ילחיצו אותך הרבה אבל אל תקחי את זה קשה כי זה סטטיסטית בגלל הגיל והכל יהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה